Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 21-11-2007, 10:24
Cytat:
oj nie lubie grac w noge,kosza,siatke itd.
A mi strasznie brakuje WFu i tych gier pokroju kosz czy siatka. Teraz jestem na pierwszym roku studiów i nie mamy WFu. Ogólnie to od kwietnia jakoś mało dbam o siebie. Chyba wypadałoby coś wreszcie ze sobą zrobić, bo nie wiem, na którym semestrze będziemy mieć ten WF! Ale w siatkę chętnie bym pograła. Jest ktoś chętny?
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Football to fajna rzwecz. Jestem jego miłośnikiem i wielkim kibicem. Moim ulubieńcem jest Diego Maradona. To według mnie jest najlepszy piłkarz w historii piłki nożnej. Nikt nie moze się z nim rownac. Jesli ktoś mi nie wierzy , to polecam oglądanie w niajbliższą niedzielę po południu filmu dokumentalnego o tym wspaniałym człowieku. Będzie on pokazany w TV Planete. Po obejrzeniu tego filmu napewno zgodzicie się z moimi racjami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum