Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 01-03-2007, 20:57 Grasz w zośkę? ten temat jest dla Ciebie
Witam wszystkich miłośników Zośki
Czy jest tu ktoś kto choć raz kopał małą piłeczkę w kółeczku?
A może próbowałeś kiedyś robić triki?
Interesujesz się tym i nie masz z kim rozwijać swojej zajawki?
Jeśli jesteś z Warszawy i na choć jedno pytanie odpowiedziałeś twierdząco to z pewnością ten temat jest dla Ciebie. Zadajesz sobie pewnie pytanie dlaczego? A to dlatego że ja i mój kolega razem od jakiegoś czasu interesujemy się grą w zośkę (Footbagiem) i poszukujemy chętnych by razem móc rozwijać to hobby bo jak wiadomo samemu dużo się nie zdziała i nasz zapał by szybko zgasł. Dlatego właśnie jeśli siedzisz przed komputerem to zgłoś się czym prędzej do mnie na GG:8973410 i dowiedz się więcej na ten temat.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 08-03-2007, 22:29
No ja grałem Przynajmniej prubowałem, szkolny korytarz najlepszym miejscem do gry.
Cuś tam umiem, ale nie triować jek to ziom
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
a skąd jesteś? bo ogarnąłem z kumplami salę w Warszawie i jak byś już chciał to mógłbyś wpaść i pograć z nami a parę osób dopiero zaczyna grać czyli na razie za dużo nie umie więc nie będziesz sam
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 09-03-2007, 15:23
500 km od wawy. Moj kuzyn tam mieszka. Mieszkam na dolnymślasku, kotlina klodzka, Szklarnia. Szkoda, i tak bym sie nie pograł; zbyt słabo gram
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
eee tam zbyt słabo... gdybyś do każdego sportu tak podchodził to byś nic nie robił... wszystkiego da się nauczyć... szkoda że nie jesteś z Warszawy ale jak możesz to zagadaj z tym kuzynem czy by nie chciał grać pokaż mu filmik by wiedział o co chodzi
a tak wogóle za tydzień wrzucę swój filmik i mojego kolegi bo dzisiaj zrzucę materiał na kompa i w przeciągu tygodnia jak będę miał czas to zmontuję coś...
a tak wogóle za tydzień wrzucę swój filmik i mojego kolegi bo dzisiaj zrzucę materiał na kompa i w przeciągu tygodnia jak będę miał czas to zmontuję coś...
hehe nie ma sprawy dzisiaj dopiero wrzucę to bo coś mi kabel szwankuje i kamery mi nie wykrywa komp : / więc będę musiał pokombinować ale to nie to samo co ten filmik na górze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum