Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 16-11-2006, 18:49 [piłka nożna] UEFA EURO 2012 Polska-Ukraina
Już od bardzo dawna wiadomo o tym, ze Polska wraz z Ukrainą starają się o organizowanie Mistrzostw Europy w piłce nożnej. Mozna o tym troche poczytac np. na:
We wrocławiu na rynku stoi nawet taka duża piłka promująca nasze starania
sądzicie, ze nam się uda ? czy to raczej walka z wiatrakami.. ?
chcielibyście aby to w polsce odbyły się mistrzostwa, czy jest wam to obojętne ?
moim zdaniem szanse mamy, wkońcu chociazby miasto takie jak Wrocław nie pcha się tam gdzie nie widzi szansy na wygraną - równoczesnie staramy się o organizacje chociażby EXPO
to ogromne nakłady finansowe, ale także promocja kraju w europie, która śmieje się narazie z nas i uważa za złodziejaszków - możemy podziekować np. politykom i tym, którzy za granicą budują opinie o sobie i tych co zostali w kraju
We wrocławiu na rynku stoi nawet taka duża piłka promująca nasze starania
zupełnie jak w Berlinie... nie wiem czy jeszcze ona tam jest.
w sumie to sam nie wiem. z jednej strony powinienem krzyczeć "nie", bo z taką infrastrukturą jaką mamy teraz (stadiony, drogi, itd.) porywamy się z motyką na słońce.
z drugiej zaś, jest to jakaś szansa na polepszenie tej sytuacji. o ile nie będą to zabiegi doraźne...
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 18-04-2007, 18:52
A mnie nie obchodzi ten cały pilkarski szum, o wiele bardziej podoba mi sie perspektywa rozwijajacej sie infrastruktury i tego, co te mistrzostwa moga Polsce dac
Mam nadzieje, ze w Chorzowie jednak beda odbywaly sie mecze. Byloby to niesprawiedliwe gdyby Sląsk został pominiety, zwlaszcza ze jest tu najwieksze skupisko ludnosci.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 18-04-2007, 20:11
Za te 5 lat bedziesz juz mial 20 lat wiec bedziesz mogl podrywać laski z innych krajow na gadane. Tylko ucz sie angielskiego
And that's an order
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 18-04-2007, 22:48
Moim zdaniem, polska jak zwykle cos zjeb**
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 18-04-2007, 23:13
Tez o tym myslalam, ale dajmy im kredyt zaufania, niech sie ciesza
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1477 Skąd: Wrocław
Wysłany: 19-04-2007, 14:26
Ja tam się bardzo ciesze, że Mistrzostwa Europy będą m. in. we Wrocławiu! Wreszcie zrobią coś z komunikacją miejską i drogami (może wreszcie Klecińska będzie przejezdna? Chociaż nie... Oni tam już prawie kończą tą estakadę). Po stu latach może będzie wreszcie ta obwodnica? No... Będziemy żyć w cywilizowanym mieście!
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
[off]tak się ripostuje jak ktoś mówi "przesadzasz", ze "nie jestem ogrodnik"[/off]
zabrzmiało raczej jakbyśmy teraz w cywilizowanym nie żyli
Ciekawe jak tam bazarowi sprzedawny ze stadnioniu 10lecia w Warszawie na wieść, że ich wymiotą stamtąd ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum