Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Ja kupuję głównie komputerowe czasopisma, ale ostatnio dorwałam książkę pt. "jak stworzyć stronę www", w której większość stron zajmowały informacje na temat CSS.
Internet często pojawia się w książkach. W moim podręczniku od polskiego było opisane jak działa sieć (oczywiście opisane było jeszcze za czasów "modemu".)
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3233 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 10-07-2007, 20:17
Raczej nie chodziło o czasopisma komputerowe, tylko o książki nie związane z informatyką, ale zawierające ten wątek. Sam mało książek czytam, jakoś nie mam kiedy, a w tych, które przeczytałem nie pamiętam aby było coś internetowego.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 11-08-2007, 21:53
Tak czytałem:
Php, Apache, Mysql - od podstaw - helion.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum