Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 28-09-2007, 15:11
Cytat:
..chlopak powinien byc taka jakby podporą dla dziewczyny ]:-> :*
No i co jest z tym zwiazane? Nie wiadomo co trzeba Ci odpisać...
Albo poprostu chcesz nabic posta, ale bez obrazy
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 28-09-2007, 15:15
Spoko, ale co nam to da? To forum do dyskusji A nie do spamu ;]
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 28-09-2007, 19:44
Wypowiadajcie się na ten temat po prostu.
Tak, chłopak to bliska osoba, która powinna być podporą dla dziewczyny. Ale to idzie również w drugą stronę. Denerwuje mnie gdy chłopak nie chce, by ktoś mu pomagał, bo on w końcu jest taki męski i samodzielny...
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Wysłany: 28-09-2007, 20:56
Czasami jestem podporą, jak dziewczyna nie ma siły stać...
Wysłany: 29-09-2007, 12:25
Fizycznym
No jak, psychicznym?
Czasami jestem podporą, jak dziewczyna nie ma siły stać...
Przecież ta "podpora" to taka metafora tylko.
Miedzy innymi, powinien ją wspierac, i powinno to byc odwzajemniane.. Bo taki wziązek jednostronny to na prawdę lipa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum