Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 05-10-2007, 13:20 Co jest z tymi chłopakami
Dlaczego chlopacy sa az tacy dziwni?? Tego nie rozumiem. Pewnien kooleżka patrzy sie na mnie, ja na niego, jest spoko, ale on nie ma odwogi zagadac, a ja pierwsza nigy tego nie zrobie. Przypadkowo sie czasem dodykamy na korytarzach..Nie wiem co mam robic.. Bo jak on ma jakies plany wobec mnie, np. poprosic mnie o chodzenie, to bym sie zgodzila, ale jak ma to trwac wiecznosc, to czekac nie bede.. Inni moga byc szybci, ale nie chce byc "pierwsza lepsza" ! :-( On jest na prawde fajny... prosze o porady..
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 05-10-2007, 17:25
_marzycielka_,
1. Nie pyskuj.
2. Nie nadużywaj Capsa, bo w internetowej społeczności to oznacza krzyk.
3. Ja też jestem ciekawa dlaczego nie możesz Ty postawić pierwszego kroku? Chłopak może jest nieśmiały i się wstydzi. Ty też możesz dać mu jakiś znak, że Ci się podoba. Niekoniecznie się odzywając.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
_marzycielka_,
1. Nie pyskuj.
2. Nie nadużywaj Capsa, bo w internetowej społeczności to oznacza krzyk.
3. Ja też jestem ciekawa dlaczego nie możesz Ty postawić pierwszego kroku? Chłopak może jest nieśmiały i się wstydzi. Ty też możesz dać mu jakiś znak, że Ci się podoba. Niekoniecznie się odzywając.
Jaki np.?? ... To jest dziwne, dla mnie również.. nie wiem co zrobic zeby zainteresowac koleżkę swoją osobą.. Przelotne spojrzenia, i niekiedy głebokie spojrzenie w oczy, przechodząc korytarzem szkoły, lub niechcące dotknięcie się na korytarzu.. Nie wiem czy to może prowadzic do czegos.. Może! Ale.. co zrobic jak juz wymieniami się tyi spojrzeniami, nie znamy się i lekko się do niego uśmiecham?? Hm.. Jakoś te "internetowe" i "prasowe" sposoby na podryw nic nie dają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum