Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Witam...
mój chłopak ma poważny problem z łupieżem... koleżanka poleciła żebym kupiła mu szampon przeciwłupiezowy ELSEVE Intensive... pewnie go kupię... ale przedtem chciałabym poznać opinie innych ludzi na temat tego szamponu i jego skuteczności... a może macie jakieś inne typy?
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 13-05-2007, 17:32
Moim zdaniem o poradę w takiej sprawie najlepiej spytać się specjalisty jakim jest na przyklad dermatolog albo chociazby fryzjer. Na forum o tematyce kosmetycznej tez nieglupio zajrzec. Tam na pewno otrzymasz wiecej odpowiedzi.
Co sie tyczy lupiezu to nie ufalabym za bardzo szamponom, ktore mozna kupic w kazdej drogerii. Tylko takie z apteki gwarantuja skutecznosc.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 04-06-2007, 09:25
Gdy ja miałam problem z łupieżem zaczęłam używać Head & Shoulders. Pomogło ^^. Najważniejsze, gdy chcesz pozbyć się łupieżu jest stosowanie jednego rodzaju szamponu. Nie kupuj jednego miesiąca Timotei, a następnego Palmolive, np. Ważne jest też by przy myciu głowy nie trzeć za bardzo jej skóry, tylko delikatnie palcami myć same włosy. Poza tym myjąc włosy pianę najlepiej spłukiwać zimną wodą.
Moja mama jest fryzjerką
narzazie wypróbowałam H&S ale niestety kiepski jest... i to zarówno moja opinia jak i mojego narzeczonego... teraz zamówiliśmy z www.elseveintensive.pl darmowe próbki... zobaczymy z czym to się je:>
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1469 Skąd: Wrocław
Wysłany: 29-09-2007, 23:50
Jeszcze zależy przez co jest ten łupież... Czy przez jakieś zmiany grzybiczne czy po prostu przez to, że Twój chłopak ma suchą skórę głowy... Ale o poradę możesz spytać na http://wizaz.pl/forum/
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum