Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 21-11-2007, 16:36 Golenie..
Kiedy zaczeliście się golic? Ja dopiero 'wkraczam' w swiat brody xD i używacie żyletki, jednorazowki, Gillette?XD
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 21-11-2007, 22:15
Ty jesteś dziewi...czyną...
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 22-11-2007, 02:18
daj spokój, chłopak przeprowadza poważne badania statystyczne co do średniej wieku osób, które zaczynają się golić i należą do męskiej grupy respondenckiej, a ty tutaj mu polewasz z tematu!
Wysłany: 22-11-2007, 18:01
A zreszta... To są męskie sprawy... więc won, bo schłostać karze :D
nie robcie se polewki, moze odpowie tu ktos jak HTsz, czy moron (dorosli ;p)
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1477 Skąd: Wrocław
Wysłany: 22-11-2007, 22:48
A mój kolega miał kiedyś takiego pieprzyka na twarzy, z którego wyrastał taki mega - długi włos Ale miałyśmy z kumpelą (jego "siostrą" swoją drogą ) ubaw z niego. Dopiero ktoś zwrócił mu uwagę (zapewne tej jego "siostry" a mojej koleżanki mama ) i teraz od czasu do czasu go obcina.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 350 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 23-11-2007, 19:04
Z deka śmieszny ten temat ;P Ale powiem tylko tyle, że wiele moich nauczycielek się goli :S, widać to jak na poprzedniej lekcji miały wąsik, a na następnej już go nie mają .
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1477 Skąd: Wrocław
Wysłany: 23-11-2007, 22:45
Shout_, może nie golą się maszynką... Są różne sposoby na niszczenie kobiecego wąsika... Od najbardziej prymitywnych, takich jak na przykład mleko w tym miejscu, farbowanie ich na jasny kolor, są specjalne plastry, itd... Więc tego goleniem raczej nazwać nie można
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum