Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
ja nie uczę się swojego rozmiaru na pamięć, bo za każdym razem jest on inny... statystycznie co druga kobieta nosi zły rozmiar biustonosza! szkoda, że nikt kobiet nie uczy, jak dobierać sobie stanik.
ale zboczyłam z tematu wiek, wzrost i waga nie mają znaczenia przy doborze biustonosza. chociaż na moje oko będzie to 75 w obwodzie
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1471 Skąd: Wrocław
Wysłany: 07-12-2007, 12:36
Niech pójdzie do sklepu i poprzymierza, najlepsze rozwiązanie. Nie w taki sposób określa się rozmiar biustonosza. Zresztą... W necie jest mnóstwo stron na ten temat.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 07-12-2007, 17:32
Najlepiej niech go w ogole nie nosi :E Majtek też :D
Teraz serio.
Nie da sie wiedzieć jakie się będzie miało cycki kiedyś? Chyba, że jest się wróżką.
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 09-12-2007, 12:16
i o to chodzi
tak myślę nad nowym szablonem, ale po prawdzie, ten z kleksem to najlepszy, jaki mi się udałp do tej pory znaleźć. nie rozumiem nic z tej mody blogowej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum