Wysłany:
2009-10-09, 11:49
Ja mineralne lubię z tego powodu, że są leciutkie i ich nie czuję Właśnie dlatego Satin Liquid - mimo, że fajnie kryje - odpada. Pure.Liquid Mineral jednak lepszy
A czy któraś zna, używa Pure.Powder Mineral Maybelline?
Albo Rimmel Lasting Finish Minerals Powder Foundation?
Albo Rimmel Lasting Finish 16Hr?
Ym, ja nie używam żadnego podkładu . Wiem że zabrzmi to czysto narcystycznie ale mam ładną cerę i takie coś jest mi po prostu...niepotrzebne. Ale zawsze rano używam krem matujący. Żebym się, jakby co, nie świeciła : ).
Wysłany:
2009-10-09, 19:14
Cytat
Wiem że zabrzmi to czysto narcystycznie ale mam ładną cerę
Ja też mam ładną cerę Ale lubię ją czasami dopiększyć
Dawno już przestałam używać kremów matujących, toników itp. Czasami pilling (a i tak najczęściej się nie cackam, tylko biorę i do buzi pilling do ciała ). A krem nawilżający Bambino to podstawa mojego kuferka
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-10-09, 21:44
Rododendron napisał/a:
a i tak najczęściej się nie cackam, tylko biorę i do buzi pilling do ciała
błagam, powiedz, że tego nie robisz! czy wiesz, że peelingi do ciała mają dużo grubsze ziarna i są o wiele mocniejsze?? skóra na ciele nie jest tak delikatna jak ta na twarzy. taki peeling za bardzo ściera naskórek, bo razem z martwym pozbywasz się też tej nowej warstwy! przez to później mogą pojawić się podrażnienia, skóra jest bardziej podatna na zmianę temperatury itd. pozbywasz ją pewnej warstwy ochronnej. i jeszcze dodatkowo kładziesz później na to podkład - zatykasz ją maksymalnie. zdecydowanie zainwestować powinnaś w peeling do twarzy ...
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Najgorsze co może być - kupowanie podkładu z targu za 2,50,- ;<
Wysłany:
2009-10-14, 21:09
Ja sobie ostatnio kupiłam puder w kamieniu z Rimmela - Rimmel Stay Matte... Niby kolor fajny, ale w ogóle nie kryje... To znaczy po nałożeniu go widać, ale zaraz zanika... Na podkład może byłby i okej, ale tak generalnie trochę mnie drażni. Chyba następnym razem kupię ten, co ostatnio - z Manhattanu - Który dokładnie możecie obejrzeć sobie tutaj. Ten był naprawdę git.
[ Dodano: 14-10-2009, 21:10 ]
Rododendron napisał/a:
A czy któraś zna, używa Pure.Powder Mineral Maybelline?
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-10-15, 19:33
z Maybelline to ja tylko tusze... podkładów wcale.
od kilku dni mam Loreal Bare Naturale mineral powder i jestem bardzo zadowolona. daje to na korektor, a on już robi całą resztę - wygładza, wyrównuje koloryt, matuje... no mniamsi.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Wysłany:
2009-10-16, 19:45
Dziś pochodziłam dłuuugo po Drogerii (w sumie to zawsze wchodzę, biorę, na co się zdecydowałam w domciu (po przeczytaniu wielu recenzji)) i pobróbowałam kilka podkładów.
No i klops, bo najjaśniejszy z Rimmel 16H jest za jasny, ciemniejszy od najjaśniejszego jest za różowy, łeh :< Ale 103 z nowego Stay Mate jest rewelacyjny - dobrze, że była próbka w gazecie, się wypróbuje
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-10-20, 00:44
Asiek napisał/a:
od kilku dni mam Loreal Bare Naturale mineral powder i jestem bardzo zadowolona. daje to na korektor, a on już robi całą resztę - wygładza, wyrównuje koloryt, matuje... no mniamsi.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).