Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
W jakich sklepach kupujecie ciuszki? Ja wcześniej to nonstop w hausie i reporterze, a teraz to jakoś takie głupie ubrania tam są, chociaż ostatnio kupiłam dość fajną bluzeczke w hausie. Ale ogulnie od jakiegos czasu to kupuje głownie w h&m i cubusie i czasami w cropie a wy?
w Croppie widzialam identyko torbe jaką kupiłam w NewYorker .. Tylko ze ja kupilam zielona a tam byla moro .. Ehh P chociaz czasem naprawde cos tam sie znajdzie (wtym croppie) BO tam takie hiphopowe rzeczy sa .. A czasem nie drogie nawet:P kiedys udalo mi sie kupic tam bluze za 29 zł fajna xD
Ale wole H&M(Tanio tam.. pierwsza lepsza bluzka 19,90 patrze dalej sukienka 39,90 a dalej rybaczki 49,90 .. i nie przecenione.. totam moge chodzic:P) i HOuse )
Ale zresztą kogo obchodzą ceny kupuje sie to na co Cie stac ;P
[ Dodano: 06-05-2007, 23:19 ]
/A własnie co do allegro .. tam też sa ludzie co sprzedają nowe rzeczy i duzo ich maja .. np użytkownik Maiqa .. Warte obejrzenia.. ale akurat ceny zawyza ... )
Ja głównie kupuje na wyprzedazach mam wtedy o wiele wiecej ciuszków niz w sezonie, a gdzie ?? tam gdzie cos mi sie akurat podoba.Chciałabym kiedys jednak kupic ciuszki tej aktorki http://blog.rimmel.info/news/view/1048
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1471 Skąd: Wrocław
Wysłany: 10-07-2007, 12:25
A ja, jak już porywam się na kupowanie ubrań w oryginalnych sklepach to najczęściej jest to New Yorker. W tych wszystkich Croppach, Hausach i innych takich sprzedają ubrania, które w ogóle nie są w moim guście. Jedynie w New Yorkerze mogę znaleźć kobiecie koszulki z fajnym dekoltem, a nie z jakimś badziewnym nadruczkiem jak w tych cyniastych sklepach. Ostatnio nawet w Orsayu coś znalazłam (spodnie dokładnie), ale się zdziwiłam bo zawsze twierdziłam, że tam sprzedają tylko ubrania w rozmiarach od XXS do S Cieszę się, że się przeliczyłam
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Wysłany: 14-07-2007, 19:44
Jakoś w Housie nie zauważyłam szmat
ja ogółem kupuję ciuchy w lumpeksach O.o oryginalne, wytrzymałe, tanie i nie żal kiedy się z nich wyrasta lub coś się poplami. Nigdy jakoś nie podążałam za tym by modnie się ubrać, noszę to co mi wygodne, a z oryginalnych ciuchów to mam... eee... czapkę z daszkiem z Diverse'a i bezrękawnik kupiony w niemieckim Orsay'u za 10 euro
Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1471 Skąd: Wrocław
Wysłany: 14-07-2007, 20:43
truscava, gdybym miała ten dar znajdywania w lumpach różnych fajnych rzeczy też bym tam kupowała Moja koleżanka zawsze coś świetnego potrafi znaleźć, moja mama i ciocia (w końcu siostry )... A ja kurczę nie!
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Wysłany: 14-07-2007, 23:58
heh, Zzielona, ostatnio byłam na targu na lumpeksie, facetka już się pakowała i na mnie wyzywała, że jej grzebię i rozwalam Przez 5 minut znalazłam sweter (nowy! nawet miał metkę) z Diverse'a i bluzkę czarną z pięknym dekoltem w serek (nie wyblakłą, wygląda jak nowa). Zapłaciłam 15zł
Ja najbradziej lubie robic zakupy w Tatuum. Niedlugo otwieraja u mnie w Poznaniu nowy sklep Factory i podobno bedzie tam ich butik, wiec czekam z niecierpliwoscia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum