Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3221 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 04-08-2007, 17:08 Blogowiczowe miłości
Cytat
16:30:55 htsz
wyscie sie na blogowiczu poznali ^^ ?
17:03:43 Cashee
kto?
17:03:16 htsz
no wy
17:04:31 Cashee
na blogowiczu ;p
jednoczy ludzi XD
17:04:42 Cashee
a co?
17:04:07 htsz
a nic
17:04:13 htsz
to mamy parke z forum xD
17:05:26 Cashee
napisz o tym temat XD
no i napisałem, wygląda na to, że forum blogowicz zjednuje ku sobie serca Cashee i Tobiasz mają się chyba ku sobie a przynajmniej tak to wygląda patrząc na opisy i podpisy na forum
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3221 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 04-08-2007, 22:43
nie pozostaje nic innego jak tylko życzyć Wam wszystkiego dobrego
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 08-08-2007, 00:15
jak im rodzice pozwolą
Wysłany: 08-08-2007, 12:40
Zzielona napisał/a
A widzieliście się chociaż?
z tego co wiem to się nie widzieli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum