Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 42 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3148 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 10-08-2007, 12:24
dopasowany do kobiety, chociazby przez takie kryterium jakie podał Fanatyk. Dla mnie kolor jest mniej istotny, bardziej liczy sie hmm 'model' bielizny. Nie wszystko co piszą, że sexy - takowe jest, żależy co się komu podoba i jak kobieta w tym wygląda
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 10-08-2007, 18:18
Cytat
Pasujący do karnacji, cery i koloru włosów wybranki.
Zgadzam się, ogólnie kolor bielizny to czarny, ale na kobiecie, to zależy od niej .
wiec ja sie zgadzam z kolegami powyzej;)
Fanatyk napisał/a
Pasujący do karnacji, cery i koloru włosów wybranki.
Htsz napisał/a
dopasowany do kobiety, chociazby przez takie kryterium
Htsz napisał/a
liczy sie hmm 'model' bielizny
Htsz napisał/a
żależy co się komu podoba i jak kobieta w tym wygląda
Fanatyk napisał/a
Ludzie są różni... kobiety też
no niech ktos(chlopak/maz czy cos takiego) sam ci wybierze jak to pytanie sie tyczy ciebie oczywiscie(??)
no podeslij mi kilka fotek to ci pomoge...nie no tylko zartuje bez obrazy ja poprostu jestem odwarty na wszytko( taki mily ze mnie czlek:P )
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1826 Skąd: Wrocław
Wysłany: 20-01-2008, 01:20
m@tarci, nie, ja po prostu zapytałam z ciekawości . Słyszałam kilka wersji apropo mężczyzn, że seksowna bielizna jest w kolorze czarnym, białym albo czerwonym i chciałam wiedzieć czy tak rzeczywiście jest.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum