Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył: 07 Maj 2007 Posty: 177 Skąd: z góry
Wysłany: 07-08-2007, 17:20 Miłość - skąd wiadomo że to to?
A co tam. Zapodam Wam ciężki temat
Moja lepsza połówka pewnego pięknego dania wypaliła "Skąd wiesz?" Na razie nie zdradzę jakiej odpowiedzi udzieliłem, ale poproszę Was o krótki wywód na temat skąd wiesz że to miłość? Skąd pewność że to Ta a nie tylko kolejna?
Pomogła: 4 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1599 Skąd: Wrocław
Wysłany: 08-08-2007, 02:47
Skąd to wiadomo... Ja wiem, że to miłość gdy On mnie dotyka a po moim ciele przechodzi dreszcz. Zresztą... Gdy pierwszy raz dotknął mojej dłoni poczułam więcej aniżeli podczas pewnych perypetii z kimś, kto przez dłuuuugi okres czasu pociągał mnie fizycznie.
Ogólnie to widać po oczach, po zachowaniu... I bez mrugnięcia okiem czy zająknięcia można powiedzieć po prostu "kocham Cię".
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Gość, do you wanna kiss me?
Hytyszowa [Usunięty]
Wysłany: 19-09-2007, 09:23
mysle ze wiadomo wtedy kiedy nawet prasowanie jego koszuli sprawia Ci przyjemnosc (bierzemy pod uwage takich jak ja ;p czyli antyprasowywaczy:P)
Wysłany: 19-09-2007, 12:04
Właśnie, Hytyszowa. i jeszcze kiedy nie macie razem pieniędzy, ale cieszycie się, że macie siebie nawzajem i wiecie, że razem sobie poradzicie.
Niestety, to zawiodło w moim przypadku, bo wrócił do byłej, która zdradzała go na każdym kroku i traktowała jak śmiecia.
Hytyszowa [Usunięty]
Wysłany: 28-09-2007, 02:13
nevada menthol napisał/a:
Niestety, to zawiodło w moim przypadku, bo wrócił do byłej, która zdradzała go na każdym kroku i traktowała jak śmiecia.
oni chyba to lubia... kiedy sie ich ignoruje ... olewa ...nie okazuje uczuc?! bo jak jest sie za milym i kochanym i za bardzo poswieconym to porzucaja?!
skąd wiadomo, że to miłość?
kiedy mam ochotę wstać rano i zrobić mu śniadanie.
kiedy jego spojrzenie sprawia, że uginają się pode mną nogi.
kiedy mogę patrzeć na niego godzinami.
kiedy go słucham, i każde jego słowo staje się tym najważniejszym.
kiedy dzwonię do niego z każdą najmniejszą pierdółką.
kiedy nie mogę wytrzymać bez niego kilku godzin przez co on koniecznie musi przyjechać na jakiejś przerwie (to było w LO, ciekawe jak będzie teraz ).
kiedy...
kiedy...
kiedy...
dużo tych kiedy.
ale właśnie wtedy wiem, że to jest miłość. w momencie kiedy uświadamiam sobie, że ten człowiek wypełnia większość mojego życia, uświadamiam sobie także, że oddałam mu całe serducho.
a skąd wiem, że on mnie kocha?
kiedy przy kumplach, nawet gdy jest bardzo zagadany, nigdy nie zapomni żeby złapać mnie za rękę.
kiedy patrzy na mnie z przekorą i mówi 'a może byś się chociaż przytuliła?'.
kiedy dzwoni do mnie tylko po to, żeby powiedzieć, że myśli o mnie.
kiedy przynosi mi coś, co musiał zdobyć specjalnie dla mnie i czeka na pochwały...
wtedy wiem, że mnie kocha.
już nawet nie chodzi o samo 'kocham Cię' bo to oczywiste... ale chodzi też o symptomy
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 414 Skąd: Dom
Wysłany: 28-09-2007, 21:02
Skąd wiem? Wiem z tąd, że nie moge się powstrzymac od patrzenie na tą osobe, śni mi sie po nocach, siedząc na lekcji (:|) zagapiam się na nią do tego stopnia, że nie zauważam jak dostaje nagany...
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Kiedy ja sie zakocham.. Jestem strasznie rozdrazniona.. Marze.. Bujam w obłokach.. Jesli nie ejst to miłośc z wzajemnością- odpuszczam sobie.. przecież będzie TEN, który na prawdę pokocha.. A jesli z wzajmnością, to on raczej odczówa to samo jak ja.. rzdrażnienie, myśli o mnie, i na przerwach niby nigdy nic trąca mnie lekko, niby niechcący... Urocze c[:
Nie warto.. Przynjamniej dla mnie.. Jestem zbyt nie śmiała, zeby z ni z gruchy ni z pietruchy powiedziec koleżce ze mi sie podoba :) Ale swiat do odwaznych nalezy Powalcze ale skrycie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum