Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
dawno glupszego tematu nie widzialem
sorry ale naprawde jak mozna pytac o takie rzeczy...
pisz o pogodzie, o dziurze ozonowej, o prostytucji, o bezrobociu albo o imperium ojca Rydzyka
poza tym to nie ten dzial...
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3234 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 13-11-2006, 19:58
Martusia123 napisał/a
NA JAKIE TEMATY GADAĆ NA GG???????
nie musisz nadużywać shifta, gorzej się czyta duże litery, i zgodnie z netykiet± to oznacza krzyk, a szacunek dla naszych uszu się chyba nalezy
Cytat
taka stara i sie o takie rzeczy pyta DJ Click podpowiedział troche a ja tak nieco na poważnie dodam, że rozmawia się najlepiej na tematy wspólne, zapytaj czym się oni interesuja i jak znajdziesz wspólne elementy to własnie o nich staraj się rozmawiać... bo co tu innego doradzić
DJ Click napisał/a
poza tym to nie ten dzial...
sam nie wiem do czego to można zaliczyć ^^
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 16 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 351
Wysłany: 13-11-2006, 20:22
wysyłaj linki z tematów z działu humor na tym forum. Styknie, do tego odszukaj na forum użytkownika htsz i zapisz się do jego subskrypcji gg śmiesznych rzeczy.
[ Dodano: 13-11-2006, 20:23 ]
podaje Ci link do jego subskrypcji, tu się zapisz http://htsz.pl/kontakt/
_________________ QQWEBmaster
...
przysięgam uroczyście, ze knuje coś niedobrego
Hej jestem marta i zadaje wam pytanie :NA JAKIE TEMATY GADAĆ NA GG???????
o Modzie na sukces
o zastosowaniu heptynianu sodu w praktyce
o zaletach i wadach redundancji danych w sytemach bazodanowych
o tym dlaczego kobieta jest puchem marnym
o wplywie gumy do zucia na zmiane klimatu
o roznicach kursowych i ich wplywie na wynik finansowy htsz'a
o wplywie rydzyka na migracje pingwinow
o wplywie rodziny i wychowania na koncepcje sprawowania wladzy przez juliana apostate
o tym ze masz masz neostrade zamiast mozgu
[/list:u]
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
- o tym dlaczego pomidory są czerwone, a nie fioletowe.
- o ciąży świnki morskiej
- o dymku z parierosa
- o przyczynach zgonu
- o miejskiej toalecie
- o owłosieniu faceta (lub babki) z wychowania fizycznego
- o tym dlaczego psy tylnym otworem nie szczekają
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3234 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 01-01-2007, 19:46
LeNiN napisał/a
ps . gg ma funkcje rozmowy
jak narazie najlepszy tekst tego roku
ee co za pytanie.;P
Najwazniejsze jest to, że musicie mieć chyba jakieś wspólne tematy nie?
A jakie to już zalezy od Ciebie i Twojego rozmówcy;PP
Gadać można o wszystkim....
_________________ …nienawidzisz Mnie??
To Fajnie..A Te Brawa
Co Słyszysz Są Właśnie
Dla Mnie. ;]]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum