Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Jeżeli macie zamiar się powyśmiewać... Lub po prostu uważacie ze nie ma po co zaczynac takich tematów to prosze o wyjście własnie w tej chwili bo to odpowiedni moment... Może ktos bedzie mi mógł pomóc.. Jestem z Chłopakiem od dwóch lat... On ma 17 ja 16.. wszystko jest ok... Mamy za sobą każdą inicjację seksualną... (jezeli mogę tak powiedzieć) oprócz seksu... Ilekroc cos próbujemy ... to tak jakby wydaje mi sie ze moje wejscie jest za małe... To straszne... moim zdaniem.. czuje sie okropnie... z opowiadan kolezanek, głownie przyjaciół... wszyscy opowiadają jak to super... a my nie mamy jeszcze tego za sobą po dwóch latach... Wielka miłość... Próbowalismy wszystkiego... rozpalenia się do czerwonej gorączki, kremów, vazeliny... itd. NiC! Dodam jeszcze ze JEGO nie jest wcale gigantycznych rozmiarów ... Bez przesady... Czy mam się umówic na wizytę do ginekologa? O Co chodzi?
Ostatnio zmieniony przez jame91 07-03-2007, 10:51, w całości zmieniany 1 raz
co robia wszyscy?
do ginekologa powinna isc pierwszy raz jak zaczela miesiaczkowac (albo w wieku 16 lat jesli wszystko bylo ok) a potem chodzic co jakis czas na wizyty kontrolne
jame91 napisał/a
Próbowalismy wszystkiego...(...) kremów, vazeliny... itd.
tak wczesnie chcesz zostac tatusiem?
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 41 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3140 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 07-03-2007, 21:04
też tak uważam, może po prostu partner nie pobudza tak jak powinien
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
1 do gienka nie trzeba iść przy pierwszym okresie tylko przed pierwszym seksem. nie wiem, czy wszyscy tak robią, ale ci, których znam, tak.
bo wszyscy twoi znajomi robia to w wieku 14-16 lat... :sciana:
a jak by ktos byl normalny i chcial zaczekac powiedzmy do slubu np w wieku 25 lat?
na badania kontrolne kobieta powinna chodzi raz na pol roku - obojetnie czy wspolzyje czy nie...
moze i pierwsza miesiaczka to zawczesnie ale w wieku 16 lat to juz powinna chodzic..
i jeszcze sie zacytuje bo chyba nie zrozumieliscie
moron napisał/a
jame91 napisał/a:
Próbowalismy wszystkiego...(...) kremów, vazeliny... itd.
tak wczesnie chcesz zostac tatusiem?
do tegu uzywa sie specjalnego zelu ktory nie wchodzi w reakcje z gumkami i nie zaszkodzi kobiecie...
ps. inspirejszyn w koncu jestes
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1826 Skąd: Wrocław
Wysłany: 18-03-2007, 13:48
Ja się nie dziwię, że boisz się, że będziesz mieć za małe wejście... Skoro nigdy tego nie robiłaś to proponuję przygotować się na większy i ból i mini wodospad krwi Poważnie mówię.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum