Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
już za kilka dni kolejne skomercjalizowane - przez media i ludzi na wysokich stołkach, którzy liczą na ogromne wpływy do swoich kas - święto.
Jak oceniacie ten dzień, planujecie coś dla swoich bliskich ?
ja niestety zakochany w tej chwili nie jestem, więc pozostaje mi jedynie obchodzenie innych form miłości, a jest ich sporo, chociażby do rodziców, czy też platoniczna
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3236 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 11-02-2007, 00:35
Blogers napisał/a
jest na tym forum jakaś piękna walentynka
nie licz na nic, wszystkie moje
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
A ja na to święto planuję bardzo mało. Przede wszystkim pomajstrować troszkę przy teczce z rysunkami (jak co dzień prawie) i stworzyć stronkę dla pewnej osoby (to _nie_ jest chłopak). A i pewnie ucałować moją teraźniejszą miłość - suczkę. ^.^
_________________ "Niezatapialny jesteś, gdy z nim na wody życia wypływasz... Pan bowiem światłem, zbawieniem mym, nie lękaj się on z Tobą jest..." Perły i Łotry.
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1901 Skąd: Wrocław
Wysłany: 14-02-2007, 23:16
Ta definicja miłości na Wikipedii jest beznadziejna. Uważam, że każdy posiada swoją własną definicję tego uczucia i nie można jej zamknąć w jakichś ramach definicyjnych, bo to bez sensu. Każdy miłość postrzega inaczej i patrzy na nią z innej perspektywy... W każdym razie nieważne... Miało być o Walentynkach.
Uważam, że Walentynki lepiej obchodzić jako singiel aniżeli w samotnośc gdy osoba blisko jest daleko. I takie jest moje zdanie. Na temat komercji i innych takich się nie wypowiadam, bo tak naprawdę to człowiek ze wszystkiego trzepie kasę i tyle, a święto zakochanych to kolejna ku temu okazja.
A jakie mam plany? Byłam na piwie z koleżanką, jakąś godzinę temu wróciłam.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum