Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Godzina(05:13)
Natrafiłem na dział,więc opowiem wam dzisiejszą STORY:
Czekałem u matki na swoją dziewczynę, aż wróci z pracy(bidula nie miala kluczy) byśmy razem pojechali do włanego mieszkania. Gdy przyjechala stwierdziliśmy, że zabalujemy i polecieliśmy do apteki(+) co zajęło nam niewiele czasu:P(kupiliśmy co trza).
Do Domu Poszliśmy na piechote(okolo 5km) by podczas drogi ZAKUP się zalogował(tzn...zadziałał)...
Zrobiło się ciepło co oznaczalo, ze jestesmy na miejscu...
Polozylismy sie na lozku zaczelismy "fazowac";p
okolo godziny 04:55 podbilem do komputera by zmienic playlist'e ale zmienilem zdanie i stwierdzilem, ze zrobie sobie bloga o moich fazach, imprezach, koncertach etc...
kliknalem START>mozill* itd. google dziala wszystko dziala wiec wpisalem "MYLOG"
klamka zapadla:D
zobaczylem interesujacy alias typu:pocalujmniewdupe.pl
co dla czlowieka, ktory praktycznie mozgiem jest na plutonie jest jak swiatelko w
tunelu:D jako ze jestem maniakiem komputerowym(ponoc nazywa sie to webma(j)ster)
zaczalem troche czytac..i czytac...i...czytac az przeczytalem wszystko i praktycznie sie poplakalem ze smiechu...Jak wytrzezwieje to dam linki....generalnie to kiedys kozystalem z myloga bo fajne laye byly tam rzeczywiscie. Sam sie bawie w takie rzeczy(tyle ze ja jestem dobry samarytanin i robie za friko co popadnie)....wracajac do tematu to po skonczeniu czytania rozpoczolem od szukania linkow i znalazlem link do tego forum:D:D
no po prostu rewelka:D Naprawde pierwszy raz widze zeby na forum(typu:blog) bylo o uzyFFkach!:D :D<- i te buzki nie oznaczaja zachwytu dla propagandy uzywek, tylko ze ktos przewidzial, ze jednak uzyFFky istnieja...ja niestety jestem uzalezniony od czegośtam i od internetu...na dokladke mieszkam z dziwewczyna i pracuje....do kitu na maxa...
lekki chaos wprowadzilem;/...Niewiem jak to ująć....
Wiecie..Narkomania jest takim samym problemem jak Alkoholizm...
tyle ze narkomania jest niestety tematem tabu ;[
najgorsze jest to ze sporo narkotykow jest leglna...Zyje jak chce...
ale jak dlugo?...narazie mam 18 lat...ile przede mną?
ok kończe jest godzina 06:00
miłych snów :*
A Czy Wy jestescie grzeczni?
nikt nie jest doskonały, kazdy jest od czegoś uzalezniony, chociażby od jedzenia i picia, bo by umarł
Yaroz napisał/a:
zaczalem troche czytac..i czytac...i...czytac az przeczytalem wszystko i praktycznie sie poplakalem ze smiechu...Jak wytrzezwieje to dam linki....generalnie to kiedys kozystalem z myloga bo fajne laye byly tam rzeczywiscie.
mamy temat związany z tą stroną, na która trafiłeś anty mylog
Yaroz napisał/a:
Naprawde pierwszy raz widze zeby na forum(typu:blog) bylo o uzyFFkach!:D
to forum blogowe i ogólnotematyczne, a że spora liczba blogowiczów to młodzież to są tematy młodziezowe, chociaż i starszych dotyczą wszelkiego rodzaju nałogi, które 'małpują' potem ich dzieci
Muhehehe...no to świetuje rocznice(Moja i dziewczyny)...Ciesze bi jaka odmienność..tym razem nie alkohol...makabra:D
Niyby impreza...Lepiej przystosowac ale kiedy nie zawalam szkoly i pracy i zwiazku to jest w pozadku...sam nie wiem..narazie nie rozwalam sobie zycia chociaz...no nie wiem...
ciesze sie ze nie narkotyki..przynajmniej dzisaj...
i tak wiem ze nie bede bral do konca zycia...taka prawda...
byle bym nie zawalał...
to jest niby forum dla blogowiczow ,,,ja osobicie nie mam swojego bloga( robie strone o sobie a znam b.dobrze PHP i flasha i potrafie robic hybrydy owych jezykow zrobie wlasnego bloga;p)
ale uwialbiam fora(nie tylko warezowe:P) i staram sie udzielac w wybranych dla siebie tematow i mam zdanie, ze tutaj da sie lepiej porozumiec niz na blogach dzie niestety za duzo osob czyta posty(osob za mlodych badz nieodpowiednich a tutaj jednak kto nie chce to nie czyta:D)
Normal...kurcze nie wiedzialem, ze sie zainteresujesz tematem;p...w koncu to ze wzgeldu na ciebie dotarlem na to forum;p Nie myslales moze zeby stworzyc wlasny servis typu blog...mam na mysli w pelni darmowy bez haczykow i innych dupereli..a jezeli masz juz cos takiego to skrybaj do mnie na pw i podaj adress;p
troche odbieglem od tematu;p
nvm;p
Pozdrowienia!
Y.
Muhehehe...no to świetuje rocznice(Moja i dziewczyny)...Ciesze bi jaka odmienność..tym razem nie alkohol...makabra:D
Niyby impreza...Lepiej przystosowac ale kiedy nie zawalam szkoly i pracy i zwiazku to jest w pozadku...sam nie wiem..narazie nie rozwalam sobie zycia chociaz...no nie wiem...
ciesze sie ze nie narkotyki..przynajmniej dzisaj...
i tak wiem ze nie bede bral do konca zycia...taka prawda...
byle bym nie zawalał...
i bez alkoholu mozna sie dobrze bawić ostatnio nawet oglądałem program jak takie imprezowanie z alkoholem wyłącza po kolei czesci mózgu tego 'zwyklego' a potem jeszcze 'zwierzecego'
Yaroz napisał/a:
to jest niby forum dla blogowiczow ,,,ja osobicie nie mam swojego bloga( robie strone o sobie a znam b.dobrze PHP i flasha i potrafie robic hybrydy owych jezykow zrobie wlasnego bloga;p)
ale uwialbiam fora(nie tylko warezowe:P) i staram sie udzielac w wybranych dla siebie tematow i mam zdanie, ze tutaj da sie lepiej porozumiec niz na blogach dzie niestety za duzo osob czyta posty(osob za mlodych badz nieodpowiednich a tutaj jednak kto nie chce to nie czyta:D)
dlaczego niby ^^ ? w dodatku śmiem twierdzić, że forum to także blog, tylko bloga forumowego tworzą wszyscy jego userzy dodając posty a inni komentując je
Yaroz napisał/a:
Normal...kurcze nie wiedzialem, ze sie zainteresujesz tematem;p...w koncu to ze wzgeldu na ciebie dotarlem na to forum;p
wow
Yaroz napisał/a:
Nie myslales moze zeby stworzyc wlasny servis typu blog...mam na mysli w pelni darmowy bez haczykow i innych dupereli..a jezeli masz juz cos takiego to skrybaj do mnie na pw i podaj adress;p
myślałem, ale z uwagi na to, że jeszcze w tej chwili jestem nieco biednym studentem nie mam skąd brać dużej kasy na to aby oferowane usługi były dobre i w pełni darmowe
na myśl przychodzi sponsor ? owszem, tylko (i tutaj wróce to tematyki działu ) ludzie tacy kiedy widzą w tym co robisz interes uzależniają się od ciebie i w momencie kiedy stajesz się samowystarczalny nie dają ci odejść bo mają jakiegoś haka znam takie przypadki nawet w środowisku blogowym...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum