w chwili obecnej nie mam domowego telefonu bo był mi zbędny a w Dialogu można mieć internet bez telefonu i się z tego tytułu nic nie dopłaca.
telefon kokmórkowy mam na kartę, więc na bieżąco wiem ile mam kasy do wydania, dodatkowo mam aktywny "bonus taktak", czyli darmowe minuty za rozmowy przychodzące spoza sieci
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
play też to wprowadziło. za każde dwie przychodzące minuty z poza sieci era/heyah mam jedną darmową minutę do sieci era/heyah/stacjonarne. rozliczane co miesiąc, opłata to 1pln w przypadku kiedy nalicza mi średnio 30-40 darmowych minut miesięcznie to się bardzo opłaca
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
ale najlepiej to sobie usiąść, wziąć faktury za ostatnie kilka miesięcy podliczyć na co idzie ile pieniędzy i wtedy przeglądnąć oferty konkurencji w poszukiwaniu czegoś na czym zaoszczędzimy.
skoro twoje rachunki telefonu stacjonarnego sięgają 250 pln to może bardziej opłacają ci się abonamenty w wysokości 80-90pln, w których jest pakiet minut, gdzie minuty wychodzą po 6 groszy...
Jezeli chodzi o stacjonarny to raczej nie.. i tak żadko gadam
A komorkę mam na kartę..;P Zazzwyczaj kase tą wydaje w kilka dni..:P Na początku rodzicom to bardzo nieodpowiadało, ale już sobie dalii spokoj. xD
Ma ktoś telefon w Erze? Jezeli tak, to ile punktów już zdobyliście?
Ja mam.
Z tego, co wiem, to starczy mi na jeden bilet do kina
Ja tam rachunków się nie boję. Chociaż często przekraczam i to dość sporo, to moi starzy tylko pokrzyczą, pogrożą, że zabiorą mi komórkę i na tym się kończy; )
Mam telefon na abonament w Erze i praktycznie z niego nie korzystam. Korzystam, jeśli mam potrzebę, a jeśli chcę pogadać to korzystam z komunikatorów i maili. Ja polecam telefonie internetową.
W domu na stacjonarnym mam pakiet socjalny z jakimiś darmowymi minutami. Zarówno ja, jak i rodzice rzadko z niego korzystamy, więc rachunki rzadko wyjeżdżają powyżej 30 zł.
Ja zaś mam pre-paida w Simplusie. Szczyt marzeń to nie jest, ale jakoś z tym żyję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum