Wysłany: 25-08-2006, 10:28 cenzura w sieci !! polska drugimi chinami ??
Dowiedizalem sie jak chyba wszyscy ostatnio o tym... ze Giertych w wakacje nie proznuje i postanowil cenzurowac filmiki reklamowe w sieci
smog.pl cxhyba odejdzie w przeszlosc i takie tam az sie wlos na glowie jerzy...
No i jest stronka - sam nie wiem co o tym sadzic ale tam jest protest i chyba sie podpisze bo moze to cos da?
www.antycenzura.net
bartolomeo, a jak niby on zamierza to robic?
wystarczy ze policja sie popisala swoja efektywnoscia podczas "redwatch" i nawet CBS nic nie pomoglo...
moze i smoga zamkna bo to o2, ale googlowi to moga skoczyc
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
[img]http://avatary.pl/pisanie[/img]
Tobiasz [Usunięty]
Wysłany: 25-08-2006, 21:49
PRL 2 zapowiada się.
fabianos1 [Usunięty]
Wysłany: 26-09-2006, 21:15
ale co tam takiego jest, że chcą to zamknąć ? czyli www.wrzuta.pl też powinna pójść Giertych to ....
klejnot [Usunięty]
Wysłany: 02-11-2006, 20:28
Nie sądzę, żeby zamknęli smog.pl, przynajmniej nie w ciągu najbliższego czasu. Powód?
Wybory. Tylko polityk-sambójca porwałby się na zamknięcie takiej strony tuż przed głosowaniami (nie wiem ile dokładnie wchodzi na nią użytkowników, ale zawsze jest to jakiś procent wyborców). A zresztą piszecie, że cenzura w sieci, a na youtube google po zakupie skasowało od razu 30 000 filmików...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum