Forum.Blogowicz.info Strona Główna Forum.Blogowicz.info
Dyskusje Blogerów - Blogowe Forum Młodzieżowe - rozmowy o blogach, porady i nie tylko

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  ChatCzat
 Ogłoszenie 
Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji !
Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprawdź swój refleks - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!

Poprzedni temat :: Następny temat
Pewna laska...
Autor Wiadomość
pudi91 
Moondance

Wysłany: 05-02-2008, 20:55   Pewna laska...

Opowiem wam coś "... kiedyś wracałem z kumplem z zabawy i za nami napierniczała jakaś tam para. No i mój kumpel wpadł do gościa (tego od tej pary) i coś tam do niego mówi. No i w pewnym momencie gościu go uderzył. Więc mój kumpel mu oddał i ta laska zaczeła krzyczeć i podeszła do mnie i coś tam pier***(a ja nawet w tej bitwie i dyskusji nie brałem udziału). No i w pewnym momenicie do mnie mówi [jesteś taki silny to mnie uderz a nie jego bijesz!] No więc ja stoje i się na nią patrze z lekkim niesmakiem ;| Laska była bardzo zadziorna i cwana. No i w pewnym momenicie ona mi dała w ryj z pięści i krzyczy dalej [no co cwaniaku! nie bijcie mojego chłopaka tylko mnie] Po tych słowach coś we mnie pękło i dałem jej z całej siły w ryj... kobieta leżała na glebie i kwiczała.
Odszedłem i kumpla zostawiłem z tym gościem.
Kolega mi potem opowiadał że gościu siedział nad dziewczyna i ja przepraszał. Tak że z ustawki nici były ;]
czy sadzicie że zrobiłem dobrze? W końcu uderzyła mnie za darmo...

PS. nie wiem za co ją przepraszał.

m@tarci 
2x ost

Ostrzeżeń:
 6/5/6
Wysłany: 05-02-2008, 21:30   

Uwazam ze to bardzo smieszne :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ale tak z powaznej strony to naprawde zrobiels glupio , watpie by ona ci przywalila tak jak ty jej , fakt moze to jest jakas tepa idiotka ale to w koncu kobieta.
Miej nadzieje ze tego nie zglosili na policje , bo to twoj kolega mogl zaczac z tamtym kolesiem , wtedy bedzie lipa , choc w sumie jeszcze ci brakuje troche do osiemnastki ale konsekwencje i tak moga byc , gorzej jak ta laska ma kilku starszych braci co maja kilkunastu napakowanych kumpli , jakby mieli spuscic ci w pier*** to by sie nie przejmowali twoimi kumplami i by ci niezle dokopali za siostre , choc masz szanse ze jest jedynaczka.
Ale miej nadzieje ze nie ma braci , bo jak ma 20 paro letnich to masz przewalone , bo jednak jest roznica goscio 26 lub 30 lat(np.) a taki mlody ktos jak ty , to jednak ty bys oberwal i zle skonczyl.

P.S wiesz cos o niej? byla przynajmniej pelnoletnia(choc to malo zmieni)
...chcial bym to zobaczyc , musialo to dosc zabawnie wygladac :rotfl:
Ja tylko raz tak na serio przywalilem kobiecie , po 19nastce mojej siory , ona byla jakas upierdliwa i zaczela sie przywalac to ja jej odpowiedzialem , a ona nie lubi gdy ja ja obrazam wiec sie zucila na mnie , po krotkiej walce , bylem nie zle poturbowany a ona jeszcze sie zucala , wiec przywalilem jej krzeslem , jak ojciec wszedl i zobaczyl co sie dzieje to dziwie sie ze jeszcze zyjemy z siostra :rotfl: , nigdy takich rzeczy nie robilismy ale ona byla chyba pijana i to bylo w nocy wiec ja tez trzezwo nie myslalem , wiec zeby nie oberwac to pomoglem se krzeslem , choc i tak nic jej nie zrobilem bo chcialem ja tylko nastraszyc.
...pudi91 czy my jestesmy jacys dziwni??

pudi91 
Moondance

Wysłany: 05-02-2008, 22:54   

m@tarci napisał/a
gorzej jak ta laska ma kilku starszych braci

Tak więc braci nie ma bo ją znam z widzenia ;-) A nawet jak by miała to od czego są koledzy (no chyba że bracia to Pudziany z podkarpacia)
To całkowicie zmienia obrót sprawy...
Ale mieszkam na osiedlu gdzie mam dużo kumpli a ona mieszka w małej wiosce (120 domów)

m@tarci napisał/a
P.S wiesz cos o niej? byla przynajmniej pelnoletnia

Ma 19 lat. A jej chłopak ma 21 ( chce podkreślić że mój kolega to facet który ma jedynie 16 lat i chodzi do 3 gim. a i tak gościowi dobrze nawalił)

m@tarci napisał/a
...chcial bym to zobaczyc , musialo to dosc zabawnie wygladac

i wyglądało... w poniedziałek koledzy w szkole ze mnie płakali ;]

m@tarci napisał/a
watpie by ona ci przywalila tak jak ty jej , fakt moze to jest jakas tepa idiotka ale to w koncu kobieta.

No dostałem w sam środek nosa... troche bolało aż mi łzy z oczu poszły :zawstydzony:
Ale że byłem pod lekkim wpływem alkoholu to nawet nie kontrolowałem siły uderzenia.
Wiem że ma rozwalony łuk brwiowy i lekko opuchniętą twarz :/
Troche mi teraz głupio ale cóż... ja nie zacząłem.

m@tarci napisał/a
...pudi91 czy my jestesmy jacys dziwni

Wiesz każdy ma swoje jazdy... heh :hyhy:

m@tarci 
2x ost

Ostrzeżeń:
 6/5/6
Wysłany: 06-02-2008, 10:49   

Co do braci , to po prostu klimaty mi sie pomylily...
U was tam jest troche inaczej , choc tez trafiaja sie idioci , co cie skatuja bo przypadkiem szturchnales ich siostre...
No i jesli nie ma braci to twoje szczescie , bo mozesz miec cala armie , ale to nic nie zmieni , jak by ktos tak zrobil mojej siostrze to bym go skatowal , nie zwracal bym uwagi na czyjis kolesow itp. , tak by pewnie wiekszosc zrobila.

&Cashee 
Blogowicz.Friend

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 06-02-2008, 15:08   

Ja osobiście uważam, że to było śmieszne. Baba, chyba wiedziała czego chciała i dostała to, co jej się należało. Chociaż tak brzydko wygląda, kiedy facet przywala dziewczynie, nie?

Strona: http://yourvision.glt.pl/
blog: http://hentai.ownlog.com/

m@tarci 
2x ost

Ostrzeżeń:
 6/5/6
Wysłany: 06-02-2008, 15:59   

no troche :P
Ciekawe jak by ona wstala i supscila mu wpier... to by bylo :rotfl:
Ale pewnie ten twoj kolega zaczal to wszystko.

pudi91 
Moondance

Wysłany: 06-02-2008, 19:50   

m@tarci napisał/a
Ciekawe jak by ona wstala i supscila mu wpier... to by bylo

Spalił bym się ze wstydu ... ;]

Cashee napisał/a
Chociaż tak brzydko wygląda, kiedy facet przywala dziewczynie, nie?

Ja się nie kontrolowałem ;D

m@tarci napisał/a
Ale pewnie ten twoj kolega zaczal to wszystko.

No proste... ja tylko stałem i się patrzyłem. A laska do mnie nagle wpadła i zaczeła coś krzyczeć ;]

Tobiasz 
Pan mroku xD

Wysłany: 07-02-2008, 18:10   

Sytuacja śmieszna. Laska, która ciebie walnęła ma problemy psychiczne. Skoro ty jej nic nie robiłeś to nie miała powodu by cię uderzyć. Dobrze zrobiłeś oddając jej.

Cashee napisał/a
Chociaż tak brzydko wygląda, kiedy facet przywala dziewczynie, nie?

Czasami to jest konieczność. ;)

@Amira 
Blogowicz.Team
Mod. przytulanka

Wysłany: 07-02-2008, 18:19   

Bić kobietę?
Bo czasem trzeba?

Jak można na kobietę podnieść rękę? To jakaś nowa moda, cholera jasna? Mogła się drzeć, rwać włosy z głowy i lać Cię ile wlezie! Prawdziwy facet NIE MA PRAWA uderzyć kobiety. Jedynie tchórze i idioci tak postępują.

Zamiast się chwalić tym na forum publicznym, lepiej przemyśl swoje postępowanie!

Tobiasz napisał/a
Czasami to jest konieczność. ;)

Dziecko, a co Ty możesz wiedzieć? Co to za konieczność?

Macie pecha, że na ten temat trafiłam.

przepraszam za brak polskich liter! wies troche.

Tobiasz 
Pan mroku xD

Wysłany: 07-02-2008, 18:23   

Amira napisał/a

Dziecko, a co Ty możesz wiedzieć? Co to za konieczność?

W tym wypadku tak, ale generalnie jest głupio uderzyć dziewczyne. Normalnie tego nie popieram.

Cytat
Zamiast się chwalić tym na forum publicznym, lepiej przemyśl swoje postępowanie!

Też bym radził. Postępowanie nie godne honoru.

@Amira 
Blogowicz.Team
Mod. przytulanka

Wysłany: 07-02-2008, 18:41   

W jakim wypadku? Laska ma pstro w głowie, to się taka zostawia i odchodzi. Gdyby zareagował wcześniej i zrozumiał, co się szykuje, to by nic nie było. Jak widzę, że ktoś odwala coś, a to nie jest mój biznes, to znikam. Ulotnić się - rozwiązanie problemu.

Tobiasz 
Pan mroku xD

Wysłany: 07-02-2008, 18:45   

Amira napisał/a
W jakim wypadku? Laska ma pstro w głowie, to się taka zostawia i odchodzi. Gdyby zareagował wcześniej i zrozumiał, co się szykuje, to by nic nie było. Jak widzę, że ktoś odwala coś, a to nie jest mój biznes, to znikam. Ulotnić się - rozwiązanie problemu.

W sumie masz racje Amira. Pudi nie potrzebnie pakował się w tą całą sytuację.

Pudi nie powinieneś się chwalić, że uderzyłeś dziewczyne. :P

pudi91 
Moondance

Wysłany: 07-02-2008, 20:35   

Amira napisał/a
Mogła się drzeć, rwać włosy z głowy i lać Cię ile wlezie!

Wiesz tylko idiota by stał i się patrzył lub by uciekał przed dziewczyną. Wiadomo że do niej coś tam mówiłem typu "weź wypier*** bo ja nic twojemu chłopakowi nie robie!"
Ale ona była na tyle tępa że musiała się do mnie drzeć i w końcu udeżyć.
Na trzeźwo bym jej nie udeżył.

Amira napisał/a
a to nie jest mój biznes, to znikam.

kolegów się nie zostawia w biedzie. Chyba że ty o tym nie wiesz... a gdyby gościu go nagle zaczął katować itd.?
Zniknam dopiero wtedy jak mam pewnosc ze wszystko jest OK... kolega powalil faceta i ja sie oddalilem. A w tamtym momencie babka mnie nie obchodzila... mogla nawet zdechnac. Byla i jest tak pusta ze szok... druga Doda. Naprawde wam mowie... cwaniara nie z tej ziemi... znam ja czesciowo z dyskotek itd.
Wysmiewa kazdego na kazdym kroku,pokazuja jaka to ona nie jest piekna i szpanuje przed kolezankami.
W koncu trafila na kogos kto jej sie postawil... ja się z tego ciesze i raczej nie zmienie zdania.
Laska obok mnie chodzi cicho i nawet nic nie pyskuje.... widzialem ja od tamtego zdazenia kilka razy.
A zawsze cos do kogos miala ..." co sie gapisz buraku?" "spier*** leszczu durny!"

@Amira 
Blogowicz.Team
Mod. przytulanka

Wysłany: 08-02-2008, 00:30   

pudi91, wielki minus. facetem prawdziwym nie jesteś. zero honoru, męskiej dumy i szacunku do kobiet. jedynie chamstwo. i mówię to otwarcie.

kolegów nie zostawia się w biedzie? wyobraź sobie, że wiem. ale nie mówię tutaj o ucieczce. poza tym, kolega chyba wiedział, co robi, hm? było się nie pakować tylko zabrać kupry stamtąd.

laska niech będzie jaka chce być, to chyba nie jest Twój biznes? tym bardziej, że prawdopodobnie była pijana... nie wiedziała co robi, a Ty zamiast zareagować i powstrzymać jakoś, to wolałeś jej oddać..

o matko. współczuję jej. wiem, jak się musiała poczuć.
wstyd.

@Zzielona 
Blogowicz.Team
Inez Moderatorka

Wysłany: 08-02-2008, 01:00   

Amira, daj spokój... Sama tego chciała, więc to dostała :D . Muahaha... Dla mnie to głupie i tyle.
UWAGA! CIERPIĘ NA PMS!

Tobiasz 
Pan mroku xD

Wysłany: 08-02-2008, 02:35   

Amira napisał/a

laska niech będzie jaka chce być, to chyba nie jest Twój biznes? tym bardziej, że prawdopodobnie była pijana... nie wiedziała co robi, a Ty zamiast zareagować i powstrzymać jakoś, to wolałeś jej oddać..
Nie zauważyłaś, że byli pijani? Pijany człowiek nie kieruje się honorem, lecz emocjami. W sumie ta laska dostała na swoje życzenie. Dla mnie ta cała sytuacja to jedna wielka parodia.
Amira napisał/a
laska niech będzie jaka chce być, to chyba nie jest Twój biznes?
Tu się zgodzę.
Amira napisał/a
poza tym, kolega chyba wiedział, co robi, hm? było się nie pakować tylko zabrać kupry stamtąd.
Adwokatem jesteś? Nie wiesz co miał na myśli, więc o tym się nie wypowiadaj.
Amira napisał/a
o matko. współczuję jej. wiem, jak się musiała poczuć.
wstyd.
Współczujesz jej głupoty? Gratuluję. :looka:

Odpowiedz do tematu