Każdy jest obywatelem, ale tym prawdziwym się jest przecież od 18+. Chciałabym się dowiedziec co Wy myślicie o sejmie.. Ja to w sumie nie mam głosu, ale jak oglądam tv, to na każdym kanale pokazują PiS.. w sumie to ja nie jestem za nimi.. Uważam, że oni maja wieksze poparcie, przez Radio M. i moherowe berety.. Jakbym mogła głosowac to głosowałabym chyba na PO. Moim zdaniem to najlepsza partia, dobrzy członkowie [xD] i myśle, że oni zrobili by w Polsce porządek. Bo to co dzieje się teraz[ czyli nic] no to wogóle jest bez sensu. A przy "rzadach" pana prezydenta. Zdaję mi się, że te rządy, do niczego nie prowadzą [dobrego] wrecz przeciwnie. Już niedługo, będzie trzeba pytac się czy można wyjśc do toalety, a jak ktoś nie pójdzie do kościoła, to powiescic. Nono.. co to sie porobilo :D
Drodzy Czytelnicy. Nawet jeżeli nie macie jeszcze prawa głosu, to możecie zrobić coś dobrego dla Polski. 21 października, czyli w dzień wyborów, pochowajcie swoim babciom dowody osobiste.
Sejm jest w porządku, z jego członkami różnie bywa.
Sam do pewnego momentu miałem głosować na PO, ale coraz częściej mam wątpliwości czy to dobry wybór. Może gdyby stworzyli samodzielny rząd - a tak się na pewno nie stanie - to mógłbym im zaufać...
Chyba zagłosuję na PSL. Jedyna partia w tej kampanii, która nie obrzuca nikogo błotem i ogólnie sprawia dość pozytywne - moim zdaniem - wrażenie.
_________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice...
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2112 Skąd: Wrocław
Wysłany: 29-09-2007, 23:08
No w sumie Amira, tym PiSem to mnie przekonałaś Jak jeszcze jakieś 20% Polaków pomyśli tak samo jak ja to te barany zaczną nami rządzić! A tego nie chcemy...!
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
a no własnie. teraz nie ma możliwości 'niespełnienia obowiązku'. teraz KONIECZNIE trzeba udac się do urny, żeby uchronić nas przed tym, od czego ledwo się wyrwaliśmy...
PO to mięczaki, ale pójdę na wybory choćby tylko po to by oddać nieważny głos, bo też nie widzę żadnej partii, która byłaby jakaś sensowna. Najbliżej jednak jestem w tym momencie zagłosowania na partie kobiet.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 30-09-2007, 11:39
Zzielona napisał/a
Wszystko lepsze od PiSu.
czy ja wiem... juz bym chyba wolał taki pis niż upr lub lpr
W obecnej chwili nie ma żadnej partii, która by mi osobiście odpowiadała... PiS pokazał już co potrafi, PO to niemal to samo co PiS, nic nie robili w tym sejmie poza krzykami i krytyką rządu. Na LiD jest chyba jeszcze za wcześnie, choć może gdyby się pozbyli tego SLD-owskiego "betonu", mieliby jakieś większe szanse... Może PSL?
jedyne co mnie wkurza w PO to to, że dużo mówią, ale jak są jakies problemy to się usuwają w kąt. tak będą wyglądały ich rządy?
ja bym była za LiDem. są teraz 3-cią partią w rankingach (jeśli można temu wierzyć) i nie sądze aby było za wcześnie. do sejmu i tak wejdą, bo będą mieli odpowiednie poparcie. w przyszłości pewnie czeka nas koalicja PO i LiD.
jedyne co mnie wkurza w PO to to, że dużo mówią, ale jak są jakies problemy to się usuwają w kąt. tak będą wyglądały ich rządy?
O właśnie Amira, zgadzam się. Dodajmy jeszcze do tego fakt, że zawiązanie koalicji prawie na pewno nie obędzie się bez zgrzytów i kłótni, zatem te dobre rządy PO mogą nam się odbić czkawką. Obym nie został prorokiem.
_________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice...
Zzielona, mysle, ze to dobry pomysl. To co, wynajmujemy al-kaide czy czerwonych khmerow?
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum