Wysłany: 19-10-2007, 16:23 [polityka] kto wygra 21 października ?
już niedługo wybory, tj. 21 października, wszystkich upoważnionych do głosowania serdecznie zachęcam, pamiętajcie, wasz głos nie jest nigdy jeden to chyba jedne z nielicznych jak nie pierwsze wybory, w które angażuje się tak dużo prywatnych osób, ale to także znak, na to, iż im coś nie pasuje....
chciałem się zapytać jeżeli to nie tajemnica jakie są wasze typy (ewentualnie zagłosujcie w ankiecie jeżeli nie chcecie pisać), na kogo chcecie glosować i dlaczego ?
jak myślicie kto wygra, kto ma największe szanse na przekonanie polaków do siebie, czy 22 października zobaczymy powtórkę z rozrywki czy wygra ktoś inny niż pis :> ?
ja osobiście bardzo liczę na to, iż się coś wreszcie zmieni i wezmę w tych zmianach udział, poprzednio też glosowałem, oczywiście nie na partię rządzącą
kiedy dokładnie zaczyna się cisza wyborcza ? bo pewnie wtedy będziemy musieli zaprzestać rozmowy na ten temat..
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 19-10-2007, 16:55
prawdopodobnie wygra PO, chociaż PIS też ma duże szanse
na wybory nie idę, bo zupełnie nie wiem, na kogo głosować
1. straszeni nie podoba mi się kampania PO (zagłosuj na ans, bo oni mają krzywe nogi)
2. w lidzie jest Kwaśniewski, który kompromituje Polskę
3. kampanie polegają na wytykaniu błędów konkurencji a nie na przedstawianiu konkretnych programów.
nie chcę myśleć o tym, kto wygra... bo aż się boję wyników.
żadnemu sondażowi nie można wierzyć, dlatego sytuacja jest jeszcze bardziej niepewna.
nie wiem na kogo będę głosować. w ostatniej chwili się zdecyduję, chociaż najbliższy jest dla mnie LiD i PSL. się zobaczy.
głosować na pewno będę, bo nie uważam, aby wstrzymywanie się od głosu w takiej sytuacji było jakimkolwiek rozwiązaniem.
whisky bottle napisał/a
na wybory nie idę, bo zupełnie nie wiem, na kogo głosować
1. straszeni nie podoba mi się kampania PO (zagłosuj na ans, bo oni mają krzywe nogi)
2. w lidzie jest Kwaśniewski, który kompromituje Polskę
3. kampanie polegają na wytykaniu błędów konkurencji a nie na przedstawianiu konkretnych programów.
czyli się wstrzymujesz i czekasz na to, co się wydarzy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum