Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wysłany: 18-05-2006, 13:16 [ gra / ps2 ] Ojciec chrzestny
grałem ostatnio w "The Godfather" na ps2, bardzo mi się spodobała, mimo kilku niedociągnięc w stylu opóźnienia ładowania się pewnych elementów, co czasem przeszkadza jak sie mknie przez miasto. Gra wykonana na podstawie filmu o tym samym tytule. Jest to połączenie GTA z Mafią jak dla mnie wciągnęła mnie mocno, polska premiera tej gry już dawno była, więc sobie chyba załatwię ją na PC
również w nią grałem ale na PC była fajna ale miałem jakiś błąd i usunełem ... tera bede kupował wersje na PSP pełna polska wersja zdam relacje jesli ktos jest zaisnteresowany !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum