Wysłany:
2006-05-18, 12:16[ gra / ps2 ] Ojciec chrzestny
grałem ostatnio w "The Godfather" na ps2, bardzo mi się spodobała, mimo kilku niedociągnięc w stylu opóźnienia ładowania się pewnych elementów, co czasem przeszkadza jak sie mknie przez miasto. Gra wykonana na podstawie filmu o tym samym tytule. Jest to połączenie GTA z Mafią jak dla mnie wciągnęła mnie mocno, polska premiera tej gry już dawno była, więc sobie chyba załatwię ją na PC
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wiem synu wiem. Jakby nie bylo pod moja st6rzecha sie nawrociles na dobra droge mocy
fabianos1 [Usunięty]
Wysłany:
2006-09-26, 21:20
również w nią grałem ale na PC była fajna ale miałem jakiś błąd i usunełem ... tera bede kupował wersje na PSP pełna polska wersja zdam relacje jesli ktos jest zaisnteresowany !
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).