Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 13-12-2006, 16:01 Telekineza - ruch na odległość
Ciekawe czy kogoś zainteresuje wogóle coś na ten temat. Chyba że ktoś coś o nim wie . No a jeśli nie noto przybliże wam nieco ...
Psychokineza to: określenie używane w parapsychologii do opisu zjawisk, które w przeszłości były określane mianem telekineza czyli ruchu na odległość wywołanego za pomocą mocy psychicznych. W szerszym znaczeniu oznacza właściwość PSI, ktora pozwala wpływać na zachowanie materii. Od roku 2004 ezoterycy określają tym terminem różne typy psychokinezy, także i poruszanie ciałem stałym, płynnym lub gazowym na odleglość za pomocą myśli i koncentracji.
Wysłany: 13-12-2006, 18:03 Re: Telekineza - ruch na odległość
Kiedyś mnie takie rzeczy ciekawiły teraz zaprzestały
Wierze w telekineze Ale są ludzie którzy po prostu ją symulują ..( Przykład program Nie do wiary )
nie widziałem tego jeszcze na zywo, na youtube same scamy są ale ogólnie byłaby to przydatna umiejętność w świecie, który dąży do tego aby sobie maksymalnie ułatwić życie
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
No tak niektórzy symulują ale w Nie do wiary nie zawsze są kłamstwa . pokazywali ALien Autopsje którą można obejrzeć na YouTube albo na wrzucie .. W gazecie tez mam zdięcia z tego ( wiec to chba przyklad ze nie zawsze Nie do wiary kłamie xD )
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
To akurat powinna być prawda... bo ja kilak lat temu widzialam te same zdiecia z filmu <co film:P> no i te zdiecia bardzo przypominaja mojego kolege ... chmm....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum