Witam. O ile się nie mylę, są tutaj forumowicze, którzy mają blogi w serwisie eBlog. Mam pytanie. Otóż serwis blogowy eBlog nie działą już od wczoraj, czy przedwczoraj. Odkąd mam bloga |luty|, tak długa, jakby to ująć... Przerwa w działniu się nie zdarzyłą... Czy wie ktoś może coś na ten temat? Kiedy serwis znów zacznie funkcjonować?
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 20-07-2006, 10:11
Nic nie wiem, ale mam nadzieje, ze nie jest to kolejny pozar
Odpowiedz na swoje pytanie (choc bedzie na pewno lakoniczna) dostaniesz jak serwis znowu ruszy.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
milka [Usunięty]
Wysłany: 20-07-2006, 10:34
Ale chyba nie ma takiej możliwości, że była jakaś potężna awaria w wszystkie eBlogi przepadły?
Mam tą samą nadzieje co Frozen Lust, bo jakby znów było to co przed rokiem to po prostu i w ogóle shiet Może to nic strasznego
_________________ Ten, kto kocha, podbija cały świat - bez obawy, że cokolwiek utraci. Prawdziwa miłość to akt całkowitego oddania.
kathie [Usunięty]
Wysłany: 20-07-2006, 14:25
milka napisał/a
Ale chyba nie ma takiej możliwości, że była jakaś potężna awaria w wszystkie eBlogi przepadły?
Tak już się raz zdarzyło.
Mam nadzieję, że tym razem nie jest to nic poważnego.
Zapłaciłam 9 zeta za blokadę reklam. Fajnie, gdyby mi to wszystko poszło w ciul.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 20-07-2006, 17:03
Jak na razie admin nie odpowiedzial na mojego maila, a error tez sie nie odeslal. Moze juz jutro bedzie wszystko ok, a moze przerwa spowodowana jest dodawaniem jakichs nowych opcji... spekulacji moze byc duzo, ale admin obiecywal juz nam, ze podobna sytuacja jak rok temu juz nie zaistnieje.
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
milka [Usunięty]
Wysłany: 20-07-2006, 17:35
Miejmy taką nadzieję, bo chyba zwariuję, jak mój blog przepadanie... Oby było dobrze... Módlmy się =P
[ Dodano: 21-07-2006, 10:26 ]
DZIAłAJĄ blogi Jeszcze tylko głóna eBloga nie, ale z pewnością wkrótce zacznie
Wysłany: 21-07-2006, 12:12
Cytat
z przyczyn od nas niezależnych serwis był niedostepny za co przepraszam. Serwery zostały fizycznie przenisione do naszej serwerowni numer 2 . Oczywiście już za chwilę wszystkie kody wyróżnień sprzed awarii będą ponownie aktywne. Żadne dane nie zostały utracone, choć w niektórych częściach kraju, serwis może być niewidoczny do wieczora z uwagi na zmianę adresów Ip w serwewrach DNS.
Jak zwykle, przyczyny niezalezne. Takie "awarie" daja powody twierdzic, ze tekst ze strony glownej to pusty slogan, heh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum