Ja się nie wyłamuje Po prostu chcę mieć jakąś odskocznię a ten blog zabawa miałby własnie takie zadanie aby urozmaicić mi monotonne dni
Tematykę trzeba jakąś wymyślić bo jak już padło 3 osoby o pierdołach zaczynają pisać to sie człowiek zastanawia po co to komu.
A jeśli chodzi o dowody akty urodzenia, świadectwa i zdjęcie to muszę powiedzieć że nic byś nie dostała
______________________________________________________ Czy trzeba być głupcem aby dostrzec pragnienia innych ?
Dobra, "jest nas trzech, w każdym z nas inna krew" itd.
Soulo, lapavlo i gossip - zapowiada się ciekawie.
To jak z tą tematyką?
Wprawdzie poruszaliśmy ten temat z lapavlo na pw, ale wyszły nam właśnie te pierdoły
[ Dodano: 28-04-2010, 20:37 ]
Kolega rzucił pomysł, że mogłaby to byc swoista rozmowa na dane tematy.
Trzy osoby- trzy odmienne punkty widzenia.
Pomysł, choc troszkę zajeżdża mi tą pierdołowatością - mnie się podoba.
Jakieś innne owoce zesłania ducha świętego powstały w główkach?
______________________________________________________ Mam chyba 3 półkulę mózgu, stworzoną specjalnie do idiotyzmu..
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-04-28, 20:05
Wiesz, można też pisać o dupie i to też będzie pierdołowate, dlatego jest duża skala między takimi rozmowami na tematy które nas otaczają, i przedstawić 3 punkty widzenia a co innego pisanie o dupie
Ale zostańmy przy tych rozmowach, chyba że bystry Soulo zaskoczy nas jakimś pięknym pomysłem
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).