Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 19 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 3744 Skąd: R-ków.
1308 Blogs
Wysłany: 01-03-2009, 01:01 Co jest z RO?
Przed chwilą przeglądałem moje linki i doznałem szoku.
http://rygorystyczne-oceny.blog.pl/
Tam gdzie powinna być strona główna rygorystycznych jest komunikat informujacy, że takiego bloga nie ma.
Czy ktoś się orientuje co się stało?
Flov?
Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!
Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!
Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 447 Skąd: Kraków
40 Blogs
Wysłany: 01-03-2009, 14:29
wrrr... zabije... zastrzele jak dorwe tego, kto usunął! ja już jestem wyczulona na takie sytuacje... mnie też dwa razy skasowali bloga. myślałam, że rozszarpię!
_________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Na szczęście odzyskałam całe archiwum i grafikę też, więc teraz pozostaje założyć RO na nowo. Problem w tym, że ten adres wciąż jest na serwerze blog.pl i nie wiadomo, kiedy go usuną, żeby można było na nowo RO założyć.
Pisałam oczywiście do adminów, ale Ci chyba wypoczywają
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 19 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 3744 Skąd: R-ków.
1308 Blogs
Wysłany: 01-03-2009, 15:02
Niech go cholera! Pokroić, po soli i marynować w occie
Dobrze, że masz chociaż te archiwum, ponad 3700 ocen piechota nie chodzi...
administracja powinna się odezwać.
1308 Blogs
Wysłany: 01-03-2009, 16:48
flov, od tego jest to forum, by pomagać...
Może Htsz odstąpi Ci trochę miejsca na oceny.org w końcu mówił, że będzie to dalej opłacał.
Zainstaluje się Wordpressa, pomożemy z dostosowaniem szablony na WP...
Zzielona napisał/a:
To będzie uzależniona od serwisu oferującego darmowy hosting .
najgorsze jest to, że takie serwisy nie oferują darmowym kontom kopi zapasowej danych... Miałem już taką sytuację, że błąd na programie obsługującym ftp, sprawił, że wszystko poszło do kosza...
flov napisał/a:
Mam nadzieję, że admini z blog.pl nie są spokrewnieni z adminami z myloga ;P
raczej nie, na moje e-maile odpisują w miarę szybko...
radzę pilnować, bo zapewne po 24H będzie go można znowu zarejestrować. Psikus jak najbardziej fajny, powinno być zabezpieczenie np. w postaci potwierdzenia na maila, no ale najwidoczniej nie jest to w interesie onetu, aby tak zabezpieczać kasowanie blogów
24 h minęły, a adres nadal "zajęty". I obawiam się, że będzie jeszcze długo. Przypomniałam sobie, że moja kumpela usunęła bloga 2 tygodnie temu. Sprawdziłam i... okazało się, że jej adres także rzekomo jest zajęty. A potem w historii przeglądarki odnalazłam blogi usunięte w styczniu - ich adresy wciąż są w systemie i wciąż nie można założyć takiego samego bloga! Wygląda na to, że blog.pl ma w systemie niezły burdel...
W tej chwili prowadzimy z oceniającymi naradę wojenną, co robić. Jedno jest pewne - na pewno się odrodzimy. Nie po to oceniliśmy prawie 4 tysiące blogów, żeby teraz jakiś gnój jednym kliknięciem wszystko zepsuł. Rygorystycznych można zniszczyć, ale nie pokonać
flov, może spróbujecie się z Arkiem dogadać. jak widać Htsz chętny do negocjacji jest a prawda taka, że mało jest w sieci ocenialni z taką historią i uznaniem. o ciągłej żywotności już nie wspomnę.
_________________________________ won z funkcją 'you'.
Zyskaj dostęp do wszystkich działów oraz ukrytych treści w tematach - Zrób sobie profil na forum za darmo!
Masz już aktywne konto? - zaloguj się i pozbądź się reklam między postami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum