Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 19 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 3744 Skąd: R-ków.
1308 Blogs
Wysłany: 08-02-2010, 19:37
Tylko nie bardzo rozumiem jak to by miało wyglądać, gdy użytkownicy Naszej-klasy mogą korzystać z NKtalka.
Mnie to nie rusza, tym bardziej, że używam obecnie używam jedynie transportów gg na jabbimie ^^
ma to swoje korzyści, może wreszcie doczekamy się czegoś co przyćmi trochę ilość reklam w komunikatorze GG a poprawi elementy służące jego bezpieczeństwu i przeznaczeniu
z drugiej strony zastanawia mnie, że ktoś chce się pozbyć pewnej przodującej marki z grupy tak znanych produktów jak Allegro, Ceneo, Open.fm czy Fora.pl - bo GG do nich należy (jedna firma/grupa) ;]
Eeee, nie, nie, nie wierzę, żeby to tak wyglądało jak sobie wyobrażam.
Mam wrażenie, że ktoś mylnie zinterpretował cudze słowa, no i depesza agencyjna poszła taka, jaka poszła. Ja przewiduję, że dojdzie do fuzji kapitałów (i ewentualnie części kadry w nich pracujących), a oba serwisy i tak pozostaną oddzielnymi markami.
Google kupił YouTube, ale nie zrobił z niego Google Video. Microsoft nie kupił Yahoo!, choć miał na to chrapkę.
Naprawdę, fizyczne połączenie GG i NK nie mieści się w mojej logice. I jak będzie się to nazywać? Gadu-Klasa? Klasu-Klasu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum