______________________________________________________ ,Studiowanie historii przygotowuje raczej do rozumienia teraźniejszości, niż do uciekania od niej w zamierzchłą przeszłość. " ~/Elizabeth Kostova
Całkowicie przebudowałem bloga i zgodnie z zaleceniami zastosowałem jaśniejsze barwy, pozbyłem się jednego panelu bocznego itd. Na pierwszym zdjęciu stara forma bloga, na drugim nowa. Jak teraz to wygląda Waszym zdaniem?
______________________________________________________ ,Studiowanie historii przygotowuje raczej do rozumienia teraźniejszości, niż do uciekania od niej w zamierzchłą przeszłość. " ~/Elizabeth Kostova
It doesn't look like you have been invited to read this blog. If you think this is a mistake, you might want to contact the blog author and request an invitation.
Żywego organizmu nie widzę i nie ocenię, ale screen zapowiada zmianę na plus.
Imię: Arek
Wysłany:
2014-10-26, 01:06
Tym razem niebędę oceniał grafiki, jeżeli będziesz pisał takie artykuły jak ten http://www.pamiatkiprzesz...wiat.html#more, to z całą pewnością zysaksz grono oddanych czytelników a i wyszukiwanie organiczne będzie twoim sprzymierzeńcem
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).