nawet nie zauważyłam Twoich uwag, świetnie bardzo Ci dziękuję za taką dokładność. Jestem czytelniczką Twojego bloga i fanką oczywiście, mimo, że nie mam ani jednej rośliny w domu
Sobie jutro przy nich siądę i poprawię. dużo, dużo mi jeszcze brakuje.
Z całego serca Ci dziękuję, ogromnie pomogłaś.
nawet nie zauważyłam Twoich uwag, świetnie bardzo Ci dziękuję za taką dokładność. Jestem czytelniczką Twojego bloga i fanką oczywiście, mimo, że nie mam ani jednej rośliny w domu
Sobie jutro przy nich siądę i poprawię. dużo, dużo mi jeszcze brakuje.
Z całego serca Ci dziękuję, ogromnie pomogłaś.
a właśnie przenoszę się na własną domenę i mam wymarzony szablon już made.
Kurcze no kiedyś, muszę spróbować, tym bardziej, że o Twoich wpisach dostaję powiadomienia. Może przy okazji tej tematyki na blogu. Jak tylko się przeniosę.
Zrobię Ci przynajmniej reklamę
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2014-02-23, 18:32
Zmieniona miejscówka i design. Wszystko już na swoim miejscu, wreszcie w domu!
Zmieniona miejscówka i design. Wszystko już na swoim miejscu, wreszcie w domu!
Usunęłabym lewą kolumnę w całości. Jedynie jak bardzo chcesz to recent comments i playlists do przeniesienia na prawo. Teraz nie mogę się skupić na czytaniu tyle rzeczy wokół się dzieje I brakuje mi Twojego zdjęcia, które było takie charakterystyczne w poprzednim designie.
O jaka odmiana! Bardzo mi się podoba. Zawartość też jest ciekawa, przyznam Ci jednak, że "Cześć Kociaki" raz przyprawia mnie o ciepły uśmiech, a czasem o rechot . Jednak chyba się już przyzwyczajam ^^.
No ale co się dziwić, skoro ja nawet do swojego kota nie mówię inaczej niż "skurczysynek" .
Wysłany:
2014-02-27, 00:38
o dziękuję, ciąglę jednak nie czuję się perfekcyjnie, muszę nieco zmienić wygląd.
hahahaha nigdy nie wiem jak zacząć post, przepraszam najmocniej za 'Cześć Kociaki' próbowałam też Kasztany, Dziubki
Haha, powinnam Basiu dodatkowo Ci płacić, bo dzięki Tobie prawie już jestem zawodowcem w wordpress. Teraz przeszukując kod w poszukiwaniu read more
Podnosisz moje zawodowe kwalifikacje
Histeryczna Blogger.Klub
Wysłany:
2014-03-06, 09:59
Wszystko wygląda pięknie, ale faktycznie nie mogłam przez moment dojrzeć gdzie kliknąć, żeby przeczytać cały wpis.
Twoje powitania są świetne Takie... twoje
Wysłany:
2014-03-06, 22:09
Dziękuję bardzo, właśnie tego trochę poszukuję od wczoraj w kodzie. Wystarczy kliknąć w zdjęcie żeby wejść do wpisu, ale normalnie czytelnicy są przyzwyczajeni do Read more ( ja chyba również ). Z powitań zrezygnowałam, bo zwyczajnie nie wszyscy chcą być Kotami lub Kasztanami co nie przewidziałam - mimo to nawet gdy się już tak nie witam każdego czytelnika kocham całym sercem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).