Używałem ALL później Yoasta i teraz znowu pwróciłem do ALL IN ONE. Nie uważam się za szpeca od seo blogowego i jak dla mnie ALL jest deko łatwiejszy i bardziej pewny w zastosowaniu.
______________________________________________________ Blog Kalisz Pomorski - lokalny blog miejski o charakterze obiektywno-subiektywnym.
Widzę temat odświeżony... Używam także All In One SEO Pack. Jest w porządku. Strony indeksują się w Google zgodnie z ustawieniami wtyczki. Yoast jest ok, ale nie zawsze potrzeba takiego multum opcji Na start All wystarczy na pewno.
Ja tam jestem zwolennikiem Yoast'a bo od razu generuje mapy strony i ma dużo ustawien.
Kilka razy na stronach klientów (niezłe potworki swoją drogą) musiałem użyć all in one seo packa bo tak były zagmatwane że sie inaczej nie dało (używałem nałogowo zanim poznalem yoasta).
Działanie tej wtyczki jeszcze wspieram zazwyczaj w3 total cache (w3tc) i zewnętrznie, na poziomie dns to cloudflare.
Na pewno odradzam stosowanie wszelkich dodatkowych wtyczek pt "dodaj przycisk/slidera fb/g+" dodaj google analytics itp - takie rzeczy należy wrzucić w kod szablonu
Jeżeli macie wtyczkę WordPress SEO by Yoast w wersji starszej niż 1.7.4 to sugeruję szybką aktualizację ;-)
Cytat
1.7.4
Security fix: fixed possible CSRF and blind SQL injection vulnerabilities in bulk editor. Added strict sanitation to order_by and order params. Added extra nonce checks on requests sending additional parameters. Minimal capability needed to access the bulk editor is now Editor. Thanks Ryan Dewhurst from WPScan for discovering and responsibly disclosing this issue.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).