do udziału można z każdej platformy. Mogłaś wysłać do nich maila z tą sprawą.
Pamiętam, że pisałam do nich w tej sprawie w święta ... Do tej pory zero odzewu.
______________________________________________________ A Gdy Serce Twe Przytłoczy
Myśl, Że Żyć Nie Warto,
Z Łez Ocieraj Cudze Oczy,
Chociaż Twoich Nie Otarto. l M. Konopnicka
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 34 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-05-26, 17:42
Amira nie wiem czy miałaś zaglądać do moich początków blogowania, jak się na to patrzy do mówisz do siebie z której Elity on się urwał.
Co do zmian to dla mnie zauważalny jest wygląd, debata i zmiana edycji notek -> która swoją drogą mnie czasem denerwuje bo jak coś wklejam z notatnika to mi edytor z tym cuda wyczynia , a na domiar złego FireFox mi w tym edytorze błędów nie podkreśla (czuję się osaczony).
Cały czas mam żal do administracji, że nie zrobili jeszcze do tej pory możliwości stworzenia dodatkowych podstron (nawet czuł bym się zadowolony i dopieszczony z powodu działu "o mnie").
Jeśli chodzi o obecne pokemonstwo to nie sądzę by nawet te 10.98 zł było odstraszające, wiem, że mało kto z was ma konto na epuls, ale jeśli się przyjrzycie to masa dzieciarni wykupuje sobie jakieś dodatkowe funkcje za około 25 zł i to na miesiąc, więc jednorazowa zapłata by założyć bloga w tym wypadku wydaje mi się mało odstraszająca.
Imię: Magda
Wysłany:
2008-05-30, 20:34
Jakoś od początku odstraszał mnie ten portal, nie wiem czemu....
Mam takie pytanie.. czy tam jest możlowość robienie dodatkowych podstron, tak jak na eblog.pl? I czy sa podstrony "o mnie" itp...?
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 34 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-06-03, 19:16
Kryje elejson, a co ja wcześniej pisałem o podstronach -.-
[ Dodano: 09-02-2009, 19:25 ]
Na blog.pl zaszyło ostatnio kilka zmian.
Od teraz można tagować notki i na naszym blogu może wyświetlać się chmurka tagów.
W końcu jest katalog tematyczny blogów.
Blog może zostać otagowany
Można właczyć powiadomienie "blog dla dorosłych"
Szkoda, że została usunięta funkcja dodawania notek przez smsy ;/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).