Wystarczy dopisać /view/ na końcu adresu bloga na blogspocie (strony głównej nawet z własną domeną). W ten sposób mamy szybki podgląd wszystkich postów na blogu i jakąś wizualną alternatywę jeżeli autor/ka bloga ma inny gust niż my. Przydaje się także jak na danym blogu posty ustawione są 1 na stronę.
O kurczę, nie wiedziałam
Fajna rzecz, bo faktycznie czasem ludzie nie mają archiwum, a chce się odnaleźć stary post...
Co do pytania głównego - mnie się bardzo podoba np. magazine, ale...
- trzeba mieć zdjęcia dobrej jakości, bo powiększone przez szablon byle jakie wyglada tragicznie
- na operze nie wyświetla się formularz komentarzy
- ten boczny panel jest za bardzo schowany
- brakuje mi opcji zmiany kolorystyki, tła... zbyt zuniwersalizowane Takie nieprzyjazne trochę.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja wolę decydować o wyglądzie bloga, ale widoki dynamiczne można sobie włączyć samodzielnie, niezależnie od ustawień właściciela. Wystarczy dopisać /view/ na końcu adresu bloga na blogspocie (strony głównej nawet z własną domeną). W ten sposób mamy szybki podgląd wszystkich postów na blogu i jakąś wizualną alternatywę jeżeli autor/ka bloga ma inny gust niż my. Przydaje się także jak na danym blogu posty ustawione są 1 na stronę i/lub nie mają wypisów.
Nie wiedziałam, że tak można - bardzo wiec dziękuje za wskazówkę - dla początkujących blogowiczów są one bardzo cenne.
A jeśli chodzi o widok dynamiczny to osobiście mi jakoś nie przypadł do gustu, ale jak wiadomo gusta są różne
Oglądałam kilka blogów z szablonem dynamicznym
i nie podobają mi się...
Widziałam też jak niektórzy rezygnowali z tego szablonu.
Może dla blogów typowo fotograficznych byłyby dobre...
Na razie owszem wpis jest widoczny ,
ale pozostałe gadżety nie.
Jestem na razie zwolenniczką dotychczasowych szablonów.
dlatego fajnie, że można to sobie włączyć nawet jak masz inny szablon. Mnie mogą gadżety nie interesować i spowalniać ładowanie strony, to samo w przypadku ogromnej ilości zdjęć. Tak to sobie włączam kafelki i jazda, mam szybko podgląd całego bloga przy 1-2 ładowaniach.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
dlatego fajnie, że można to sobie włączyć nawet jak masz inny szablon. Mnie mogą gadżety nie interesować i spowalniać ładowanie strony, to samo w przypadku ogromnej ilości zdjęć. Tak to sobie włączam kafelki i jazda, mam szybko podgląd całego bloga przy 1-2 ładowaniach.
Masz rację...
Właśnie o to chodzi , by każdy prowadził bloga po swojemu
Ja korzystam z widoku dynamicznego, ale co prawda jest to blog fotograficzny. Widok dynamiczny wydał mi się o wiele bardziej atrakcyjny w porównaniu do standardowego. Jak dla mnie jest też wystarczająco przejrzysty i funkcjonalny. Minus z dodawaniem gadżetów HTML, ale tak ogólnie nie narzekam.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).