Problem nie pojawiał się w ogóle przez jakieś 2 ostatnie dni, przed chwilą znów nie mogłam wejść na bloga. Sprawdziłam w dwóch innych przeglądarkach - to samo (normalnie korzystam z firefox, sprawdzałam jeszcze na google chrome i operze) . Co ciekawe na IE działa. Na innym komputerze (niestety tam było tylko IE) działa i na telefonie też.
chomik21m napisał/a:
Wynalazłem coś takiego:
Cytat
P. Czy użytkownicy spoza terytorium Stanów Zjednoczonych będą nadal mogli uzyskiwać dostęp do domen .com?
O. Tak, każdy może wyświetlać wersję .com bloga Bloggera, wpisując: http://[nazwa bloga].blogspot.com/ncr – co zawsze powoduje przejście do wersji .com bloga. Fragment „ncr” (no country redirect, bez przekierowania krajowego) uniemożliwi nam tymczasowo przekierowywanie czytelników do lokalnej wersji bloga.
Jeżeli blog nie będzie znów chciał się załadować, to zastosuj to /ncr
Spróbowałam tej metody, w pasku adresu było to co wpisałam, była też właściwy favicon, ale nie pojawił się blog tylko:
Cytat
404 Not Found
The request /ncr was not found on this server.
[ Dodano: 08-10-2013, 10:58 ]
Problem nie zniknął, ale dodam, że dotyczy nie tylko polskich blogów, ale też innych. Przeglądam sobie fińskie blogi i klikając w adresy raz blog od razu się wyświetla, a raz wyskakuje znów ta strona
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).