i odnawiam pytanie odnosnie jak wstawic na bloggera staystyki. Zalozylam konto na Google Analytics, i wszytsko ladmnie mi zlicza, ale chcialabym moc zobaczyc cyferki na swoim blogu.
Na blogu wybralam element strony HTML/java Script i tam wkleilam kod ze strony Analytics. Nic mi sie jednak nie wyswietla, zadne logo, zadne cyferki. A chcialabym widziec na blogu informacje o ilosci gosci w ogolei np. ilosc gosci dzisiaj.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
yawa [Usunięty]
Wysłany:
2008-05-25, 06:26
HTSZ - Dziekuje za odpowiedz, ale chcialabym dodac, ze uwagi typu: to raczej dla maloletnich sa troche nie na miejscu, mysle, ze to kwestia gustu, kto i jak postrzega wyglad bloga. Myslalam zawsze, ze forum jest po to, aby pomagac i ze generalnie nie ma glupich pytan. Mimo to dziekuje, wiadomosc, ze Google nie oferuje licznikow jest wystarczajaca.
Mam jeszcze jedno pytanie, czy moge w bloggerze poszerzyc kolumne, w ktorej publikowane sa posty a zmniejszyc ta, w ktorej pojawiaja sie dodatkowe elementy bloga, takie jak linki czy archiwum??
Z gory dziekuje za odpowiedz i zycze milej niedzieli.
Aneta
Dziekuje za odpowiedz, ale chcialabym dodac, ze uwagi typu: to raczej dla maloletnich sa troche nie na miejscu, myślę, ze to kwestia gustu, kto i jak postrzega wyglad bloga. Myslalam zawsze, ze forum jest po to, aby pomagać i ze generalnie nie ma glupich pytan.
na podstawie obserwacji napisałem, że to dobre raczej dla małoletnich, nie uznaję uwag nie na miejscu - uważam, ze takich nie ma , pytanie głupie nie było a gust - owszem, każdy ma swój, tylko statystyki googlowskie to raczej nie taki target w takim razie ja np. wole bajery w statystykach niż jakieś wizualne liczniki na stronę, które spowalniają ładowanie i zaśmiecają bloga
co do drugiego pytania osobiście nie wiem, może znajdzie się user bloggerowy, który na to odpowie, na przyszłość proponuję zakładać oddzielny temat, tak aby osobne wątki były w osobnych tematach
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).