wendigo

|
Wysłany:
2013-05-01, 15:39 Problem z dodawaniem komentarzy na blogspocie
|
|
|
Już kilkakrotnie wspominałem w innych wątkach, ale zakładam nowy, bo może dzięki temu znajdzie się ktoś kto rozwiąże tą zagadkę. Jeśli nie dziś to w przyszłości
Mianowicie nie mogę dodawać komentarzy do blogów na blogspocie - wpisuję wszystko, klikam "dodaj", strona się normalnie przeładowuje... a komentarz się nie pojawia. Nie dostaję komunikatu o błędzie, niczego, po prostu znika.
Jestem niemal pewien że ten problem powoduje jakaś wtyczka/rozszerzenie do Firefoxa, bo z IE komentować mogę (ale co to za przyjemność jak muszę włączać IE tylko po to by dodać komentarz na jakimś blogu ), a przecież nie wszyscy użytkownicy FF się na to skarżą. Problem w tym że nie wiem która, a wyłączać każdą wtyczkę/rozszerzenie i testować to trochę taka żmudna robota... (zwłaszcza że nie wiem, może to kilka wtyczek? nie pamiętam kiedy się u mnie ten problem pojawił, na pewno dawniej niż rok temu).
Takie mam rozszerzenia:
Adblock Plus
Add Bookmark Here2
cacaoweb
ColorZilla
DblClicker
DownloadHelper
FEBE
Firebug
Hide My Ass Proxy Extension
Java Console
LastPass
Open in IE
Places' Tooltips
QuickJava
ReminderFox
Tab Mix Plus
Zamknięte karty (otwiera ostatnio zamkniętą kartę)
Takie wtyczki:
Adobe Acrobat
Gadu-Gadu Plug-in
Google Earth Plugin
Google Update
Java(TM) Platform SE 7 U21
Misrosoft Windows Media Player Firefox Plugin
RealPlayer Version Plugin
RealPlayer(tm) G2 LiveConnect-Enabled Plug-In
Shockwave Flash
Shockwave for Director
Silverlight Plug-In
Vividas Player Plugin
Wykluczyć mogę Adblocka, bo na wyłączonym też się nie dodają. Co do reszty to np. Open in IE zainstalowałem później (właśnie po to by łatwiej otwierać te strony które chcę skomentować). Wiele z tych dodatków mam od dawna i wcześniej nie powodowały problemów, no ale... może powodują od jakiejś aktualizacji, no nie wiem
A może to nie wtyczki tylko jakaś inna specyficzna konfiguracja komputera?
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 2017-11-12, 18:03 ]
[2017] zobacz również: formularz komentarzy nie ładuje się pod postami
|
|