pequeninha
Blogger.Klub
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 12 Paź 2014 Posty: 133
|
Wysłany:
2014-10-19, 01:04 zmiana wielkości czcionki X komentarzy/Prześlij komentarz
|
|
|
Elo. Nie wiem, czy w dobrym miejscu to robię, ale widzę tu też pytania pomocowe, co prawda bez gwarancji (chyba), ale może ktoś akurat będzie wiedział co i jak. Jeśli powinnam być gdzie indziej, to przepraszam za kłopot z przeniesieniem Chociażby do tego działu "Zapytaj", bo nie chcę tu nic wymuszać.
Szablon Watermark z nieznacznymi zmianami. Problem jak w tytule. Załączam skan ekranu.
Na stronie posta (nie na głównej) hasła "X komentarzy/Prześlij komentarz" są napisane wielgaśną czcionką (30px), co strasznie mi daje po oczach w zestawieniu z otoczeniem. Wolałabym, żeby wielkość była taka sama jak nagłówki widgetów (zob. skan). Ogólnie ta czcionka to oprócz nazwy bloga największa na blogu, więc to trochę nieporozumienie...
Tylko jak to zrobić? Podejrzewam, że muszę coś zachachmęcić w CSSie, tylko jak dokładnie? Przeszukałam forum i część internetu, ale to chyba wina mojego szablonu. Jakoś nikt tego problemu nie zgłasza (albo może ja źle zadaję pytanie, co też możliwe). Próbowałam zrobić to w Template Designer, ale nic to nie dało; czcionka zmieniła kolor, ale wielkość pozostała. Ktoś pomoże?
|
|