Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2013-07-31, 03:12 [Nowy dział] wizytówki blogów / katalog / powiadomienia
|
|
|
Jakiś czas temu rozmawialiśmy o ocenach blogowych, tym razem chciałem przedyskutować sprawę kolejnego działu:
Lista czytelnicza http://forum.blogowicz.in...nicza-vf113.htm
To jeden z moich kolejnych kroków by rozwijać to miejsce (forum).
Chciałbym żeby to było połączenie listy czytelniczej bloggera i wizytówek czy katalogu blogów. Każdy blog miałby osobny temat, w którym znajdowałby się link, pełny opis, tematyka, informacje o autorze oraz odnośniki do kanałów rss, facebook, twitter, google plus, bloglovin, instagram itd.
utworzyłem trochę kategorii:
Kod artystyczny, czytelniczy, fitness, filmowy, kulinarny, kulturalny, lifestyle, komiksowy, motoryzacyjny, ogrodniczy, pamiętnik, polityczny, podróżniczy, rodzinny, sportowy, serialowy, szablony, urodowy, zoologiczny, o wszystkim, graficzny, webmasterski, inny możecie zaproponować więcej. Nie jest to sztywne i w każdej chwili można wpisać własną w okienku tematu [moja kategoria] bla bla.
Jak wyobrażacie sobie działanie tego działu? Czy poza wpisem katalogowym powinien spełniać inne funkcje? np. powiadomienia o nowych wpisach publikowane w postach (tytuł, zajawka i link do notki) lub opinie czytelników - dodaję do obserwowanych bo... i tutaj obszerne uzasadnienie.
Chciałbym ustalić też zarys regulaminu. Wstępnie wyceniłem nowe tematy na 35 postów, odpowiedzi na 10. Na pewno wizytówkę mógłby założyć jedynie właściciel bloga.
Co - poza kategorią - powinien zawierać tytuł tematu? adres czy coś innego? - przydałoby się to ujednolicić by łatwo było przeszukiwać listę.
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|