Wysłany:
2016-03-14, 19:50
Htsz- nie twierdzę, że tak nie jest. Oczywiście, że zbyt dużo aplikacji znacząco spowalnia stronę Bardziej chciałam zwrócić uwagę na właściwy dobór gadżetów do charakteru strony. Każdy powinien dobrze się zastanowić i przemyśleć wszystkie za i przeciw, zanim ściągnie na stronę jakiegoś cudaka, który nie ma żadnej istotnej funkcji i jeszcze dodatkowo sprawia, że blog nie działa poprawnie
Zdecydowanie jestem za przejrzystością bloga. Myślę, że upychanie na siłę gadżetów utrudnia czytelnikowi skupienie na tym co najważniejsze czyli tekście.
Wiek: 33 Dołączyła: 18 Sie 2015 Posty: 65 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2016-06-04, 17:57
Z gadżetów obecnie mam tylko społecznościówki, Obserwatorów i Popularne Posty - czyli to co najważniejsze. Od archiwum wolę kategorie i menu. Wcześniej widniało to w pasku bocznym z prawej strony, w końcu jednak z niego zrezygnowałam na rzecz szerszego pola tekstowego. Komu będzie zależało i tak znajdzie wszystko na dole w stopce. Sama jestem zwolenniczką minimalizmu i jak widzę, że pierdoły w paskach bocznych zajmują więcej miejsca niż właściwy wpis (a tak nierzadko widuję na blogach o muzyce) to odechciewa mi się czytać.
______________________________________________________ OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).