Tak czy inaczej dzięki za wszystkie linki, poprzeglądam i spróbuję coś znaleźć dla siebie. Jak byłam mała to bawiłam się w takie rzeczy ale na zasadzie pisania właśnie historyjek na wspólnym blogu w ten sposób o jakim pisze Yzoja. Ale tak, żeby zając się tym bardziej hmm... profesjonalnie... nie próbowałam a jestem ciekawa. Dzięki!
Yzoja, to było coś takiego, że ktośtam założył bloga i zbierał ekipę. Każdy tworzył swoją postać, dostawał hasło i dopisywał po kawałku opowieści ze swojego punktu widzenia
no ja kurde wiem
ale mam pomysł, żeby każdy miał swój blog - każda postać.
będziemy pisać osobne opowiadania, ale będą elementy, które będą się stykać.
ja wiem co mam w głowie, bo już takie pisałam, tylko teraz nie mam z kim pisać i to jest ten problem, z którym się do was zwróciłam, bo myślałam, że ktoś by był zainteresowany.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).