Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-08-15, 19:21
Góry to tylko skręcone kostki, spocone plecy i bolące stopy. Dla mnie to nic więcej. A widoki faktycznie zapierające dech w piersiach, ale równie dobrze mogę je oglądać na pocztówkach. W górach nie byłam od podstawówki, czyli ładne parę lat.
A morze to zupełnie inna bajka. Plaża, piasek, bikini, opalanie i woooooda! Wszystko czego potrzebuję w wakacje. Od paru lat staram się tam spędzić chociaż kilka wakacyjnych dni. I zdecydowanie wolę polskie morze niż te wszelkie egzotyczne plaże. ; )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
pudi91
Wysłany:
2010-08-16, 12:29
Laleczka napisał/a:
Plaża, piasek, bikini, opalanie i woooooda!
To wszystko możesz również oglądać na pocztówkach
Już tak jest, że jedni wolą wypoczynek na plaży a inni wędrówki po górach.
Wysłany:
2010-08-16, 15:11
Moją ostatnią wycieczkę w góry wspominam średnio miło...
Oprócz oczywistych odcisków, to najgorsze było, gdy kolejką wywieźli nas na szczyt góry i kazali schodzić. Jak popatrzyłam w dół, ile przede mną, i co się stanie wtedy z moimi odciskami, to myślałam, że się tam zryczę i zadzwonię do słowackiego GOPR-u.
Tego samego dnia upiłam się przemyconym piwem i - że niby klimat mi zaszkodził - zostałam w ośrodku.
Najlepszym punktem tej wycieczki był Aquapark w Słowacji XD Walić góry, Aquapark to jest to XD
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-08-25, 09:35
Morze i tylko i wyłącznie morze Do rejonów górskich zaglądam bardzo i lepiej żeby tak zostało. Wdrapując się pod "niby" niewielką górkę można się nasapać aż do czerwoności, a spacery wzdłuż brzegu są znacznie przyjemniejsze. Kiedyś razem z bratem pokonaliśmy 30km podczas popołudniowej przechadzki.
zdecydowanie góry. tam jest tak bardziej swojsko. i widoki z gór > widoki znad morza. kocham góry. pozwalają kształtować charakter, wytrzymałość, masywne szczyty budzą szacunek. coś wspanialego, niemalże mistyczne przeżycie, szczególnie kiedy zmęczony człowiek wreszcie dociera na szczyt, czuje orzeźwiający powiew wiatru i patrząc w dół czuje się silny i szczęśliwy. w momencie kiedy pokonujesz kolejne metry w górę wszystkie inne problemy przestają istnieć. kocham góry.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).