Jezioro i lasy, bo tam właśnie czuję się najlepiej. Popływać, zrobić ognisko, powylegiwać się na trawce, pozbierać grzyby i maliny, spać w namiocie, łowić ryby, żeglować... Ah, ah. W inne rejony mnie tak nie ciągnie, chociaż jeśli już trzeba odpowiedzieć na Tytułowe pytanie, to morze ;3
Ciężki wybór, ale chyba i góry i morze. Jednak jak ktoś nie jeździ na nartach czy desce to bardziej zrozumiałe jest że wybiera morze chyba że lubi chodzić po górach. W moim przypadku to tradycyjnie - latem morze a zimą góry. Byłem tylko dwa razy latem w górach i jedynie raz zimą nad morzem
A odnośnie mazur to chyba wstyd się przyznać ale "zaliczyłem" większość państw Europy a na mazurach jeszcze nie byłem.
Morza nie lubię ze względu na ludzi i piach. Ugh, jak ja nienawidzę morza! Bywałam w górzystych terenach, ale nigdy się nie wspinałam, także trudno mi stwierdzić, ale wątpię, żeby mi się spodobało. Jeśli już musiałabym wybrać spomiędzy tych dwóch, to wybrałabym wodę, ale na pewno nie polskie morze.
Zapomniałam napisać w powitaniu, że góry są moją pasją. Uwielbiam je. Im bardziej zmęczę się fizycznie, tym lepiej odpocznę psychicznie. Uwielbiam to uczucie, gdy człowiek jest spocony, zabłocony ii ledwo powłóczący nogami ale jednocześnie szczęśliwy. To jest coś, co mnie uzależnia. Po takim maratonie górskim wracałam do domu niczym czysta tablica. Polecam!
Mieszkam nad morzem i już jestem przyzwyczajona. Ale ogólnie lubie ten klimat sezonowy imprezy, nowy ludzie. Nie zamieniłabym tego! Chociaż marzą mi się góry i mam nadzieje, ze w tym roku sylwester spędze własnie tam.
Morze tak ale nie w lipcu i sierpniu. Czerwiec to mój ulubiony miesiąc nad Bałtykiem. Zdecydowanie góry aczkolwiek wcale nie muszą być wysokie. Ważne żeby nie było tlumów.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).