Ja osobiście uwielbiam morskie klimaty
A najbardziej na świecie to chyba marzy mi się zamieszkać w domu tuż nad oceanem!
Plaża, słońce i kapitalny widok zza okna. Świeże powietrze, bryza i kojący szum fal.
Jest rozwiązanie kompromisowe - riwiera. Riwiera to charakterystyczna górska rzeźba terenu w sąsiedztwie jakiegoś akwenu, zazwyczaj morza. Zazwyczaj takie geograficzne żyły złota szybko stają się łupem kurortów, a za nie trzeba słono płacić. W takim wypadku wybieram morze, bez żadnych dodatków.
Ja tam wybieram morze, ciepło, człowiek się posmażyć na słońcu może (i tak tego nie robię, ale nie gardzę przystojniakami na plaży).. Góry spoko, ale zimą i przy kominku
______________________________________________________ [you] , a Ty kim, kim dla mnie...?
Dołączył/a: 04 Mar 2014 Posty: 31 Miasto: Radzymin
Wysłany:
2014-03-04, 20:43
Niedawno wróciłem z Beskidu Sądeckiego, więc góry. Uwielbiam, jeśli kiedyś będę miał taką możliwość, to chętnie się wyprowadzę spod Warszawy do jakiejś góralskiej wioski
Histeryczna Blogger.Klub
Wysłany:
2014-03-04, 20:48
Ojej, nie wierzę, że napisałam "nad góry", haha
A jeszcze a'propos morza, to przy okazji napiszę, że nie polecam plaży w Gdyni latem... zawalona, zabrudzona przez turystów, nie da się wysiedzieć.
A gdzie waszym zadaniem w góry najlepiej się wybrać? Chciałabym żeby było jakoś niedrogo
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).