Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-10-07, 19:54
Rododendron napisał/a:
Różne inne modyfikacje ciała, typu gorset - naprawdę proponuję iść się leczyć.
Według mnie taki gorsecik uroczo wygląda . Ale to zakłada się tylko na chwilę na jakichśtam pokazach i innych meetingach.
Jeśli jednak jest ktoś, kto chodziłby z czymś takim na co dzień to... naprawdę proponuję iść się leczyć .
Koleżanka z klasy ma w pępku ,i właśnie dzisiaj na wf-ie miała niemiłą przygodę
Wysłany:
2009-10-08, 14:00
tatuaże chłopaków, kochanków, mężów są bez sensu. generalnie nigdy bym nie chciała znaleźć się na czyjejś łydce na przykład. ohyda.
kolczyk w języku jest nieestetyczny. broda, brwi, nos i wszystkie inne dziwne miejsca widoczne dla innych są be. oczywiście pomijam kwestię uszu - te maltretujemy od zawsze.
kolczyki w miejscach intymnych pobudzają. generalnie zaleca się , aby na przykład kobiety po przekłuciu łechtaczki brały środki uspokajające. znam przypadek dziewczyny , która dwa tygodnie musiała uspokajać się, żeby się nie zaspokajać sama nie mam i nie będę mieć, ale co ja się nasłuchałam już to moje.
panowie! oglądaliście "Ostrożnie z Dziewczynami" ?? a pamiętacie scenę zaczepionego kolczyka o migdałek filmowej Jane ?? nie polecam kolczyka, jeśli ma być zabawa.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
ostatnio spodobał mi się industrial ale słyszałam, że boli i długo się goi.
moja koleżanka miała, ale - przez czysty przypadek - rozwaliła sobie pół ucha... wyglądało to okropnie
wniosek: zero robienia kolczyków w miejscach dziwnych
osobiście mam kolczyki w uszach i starczy
CzarnaKTB napisał/a:
tatuaż z wyznaniem lub imieniem chłopaka..
CzarnaKTB napisał/a:
to moja nieszcześliwa miłość.
jak już wcześnie zostało wspomniane tatuarza nie da się tak hop siup pozbyć, a jak będziesz codziennie widzieć twoją 'nieszczęśliwą miłość', to nie wiem czy to będzie miłe...
jak będziesz codziennie widzieć twoją 'nieszczęśliwą miłość', to nie wiem czy to będzie miłe...
i tak muszę go widywać codziennie..
a raczej musiałam. chodziliśmy do tej samej szkoły.
teraz wyszedł ,ale to nie znaczy ,ze już go nie kocham..
Najgorsze jest to ,że nie umiem tego powiedzieć w oczy
On o tym wie od innych...
ale cuż. nie to forum.
co do kolczyka. facet powiedział że zrobi mi go za 60 złotych (miałam swój kolczyk)
` gdybym mogła przytulić Cię tak mocno, jak Cię kocham,
prawdopodobnie Twoje żebra by tego nie wytrzymały...
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-10-08, 23:10
temat: piercing.
koniec o tatuażu.
odsyłam do odpowiedniego tematu
tak, żeby nam po moderatorach taki miglu nie jechał, że się obijamy [prawda.] i nic nie robimy [prawda prawda]
tak mi się przypomniało. w liceum moja przyjaciółka postanowiła zrobić sobie kolczyka w dolnej wardze. zrobiła, wyglądała ohydnie, ale żeby nie było , że miałam rację to go nosiła jakiś czas, a potem pod pretekstem tego, że był on niewygodny ( chociaż to pewnie też ) usunęła go i chodziła rok z dziurą widoczną. teraz już się zagoiło, ale sam fakt.
poza tym zazwyczaj robi się takie głupoty i tak czy siak dochodzi się do wniosku po jakimś czasie, że to ani nie dodaje zbytnio uroku ani nie jest sposobem na manifestowanie poglądów. ot, metalowe ciało obce w ciele. tak traktuje to.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).