Ja osobiście chce zrobić kolczyk w języku. Chociaż trochę boje sie bólu
Zastanawiam sie, czy czasem nie lepiej tatuaż z wyznaniem lub imieniem chłopaka..
Nie podobają mi się także kolczyki w dziwnych miejscach np. nad górną wargą ust - wyglądają jak jakiś pieprzyk... na ustach, w brwiach, setki kolczyków w uszach (nie wystarczy po jednym?), w nosie też nie wygląda atrakcyjnie.
CzarnaKTB napisał/a:
Ja osobiście chce zrobić kolczyk w języku.
Zastanawiałem się kiedyś po co to sobie ludzie robią. Słyszałem, że zwiększa atrakcyjność całowania i innych spraw damsko-męskich (nie wiem bo nie miałem okazji sprawdzać), ale ogólnie poza tym to także nie jest dla mnie wizualnie atrakcyjne a z tego co się dowiedziałem, poprzez takie zabawy stukaniem o zęby można je sobie ukruszyć
CzarnaKTB napisał/a:
Zastanawiam sie, czy czasem nie lepiej tatuaż z wyznaniem lub imieniem chłopaka..
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-10-07, 17:47
Uu nie znoszę kolczyków w języku. W życiu bym sobie nie zrobiła. Wystarczą mi dwa kolczyki, po jednym w każdym uchu
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Kto powiedział, że z Nim jestem ?
to moja nieszcześliwa miłość.
Trwająca ponad rok. Staram się a tu nihuhu.
Ale to nie ten wątek
Htsz napisał/a:
poprzez takie zabawy stukaniem o zęby można je sobie ukruszyć
No, kumpel ma, i przy okazji brak dwóch przednich zębów.
Ale to juz kwestia nawyków.
Wysłany:
2009-10-07, 18:21
hmm ja tam nie mam nic przeciwko jeśli z umiarem.
Mam w prawym uchu na chrząstce dwa kolczyki, ostatnio spodobał mi się industrial ale słyszałam, że boli i długo się goi.
podoba mi sie też kolczyk w wardze jak ten na zdjęciu niżej, ale nie mam odwagi sobie takiego zrobić, w domu ujdą tylko uszy
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-10-07, 18:36
Krzysiek napisał/a:
gdy zerwiesz z swoim pięknym co wtedy?
Wtedy przerobisz tatuaż na indianina.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-10-07, 18:39
Sabinsien56 napisał/a:
industrial
okropność! w wardze jeszcze ujdzie, ale nie chciałabym sobie zrobić.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-10-07, 19:07
Ja miałam kiedyś kolczyka w brodzie. Jakoś tak mnie naszło w liceum a dopiero na studiach zrobiłam. Pochodziłam niecały rok i go ściągnęłam. Może zmądrzałam . Doszłam do wniosku, że wyglądam mało poważnie. Szczerze mówiąc gdy widzę kogoś z kolczykiem w dziwnym miejscu pierwsza myśl na temat tej osoby to taka, że to musi być jakiś niepoważny dzieciak, imprezowicz... A nie zawsze takie skojarzenia powinny się rodzić, są sytuacje w życiu, kiedy chcielibyśmy, żeby traktowali nas jak dorosłych.
Ponadto kolczyk w brodzie, a raczej jego trzonek stukał cały czas w moje zęby, przez co niszczyło się szkliwo, do tego zahaczał o dziąsła. Masakra ;P. Nigdy więcej nie zrobię sobie kolczyka w brodzie, nosie czy (o zgrozo ) języku. Moja koleżanka miała (nie wiem czy wciąż ma) kolczyka w tej części ciała i w sumie nie narzekała.
CzarnaKTB napisał/a:
Mam podobne zdanie jak Arek... Chłopak się zmieni a tatuaż pozostanie . Kolczyka to przynajmniej zdjąć można, a z tatuażem jest trochę gorzej w kwestii znikania .
zapomniałem o pępku! to dopiero są pokazy mody - krokodylki, wisiorki i inne badziewie. Nie dotykaj, uważaj żeby się nie zahaczyło tragedia.
Zastanawiają mnie także kolczyki w miejscach intymnych czy na sutkach. To na serio bardziej pobudza? nie wyobrażam sobie żebym miał sobie przekłuwać to czy owo i aplikować kolczyka
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2009-10-07, 19:30
Nieee, jedno wielkie nie ==
W uszach - tak. Z umiarem XD
W nosie - zależy komu pasuje. Sama mam ochotę, ale wiem, że będę wyglądała okropnie, więc ze względów estetycznych - NIE ;P
W języku - Może zaszaleć i od razu trzepnąć na migdałku?
W brwi - NIENAWIDZĘ.
W brodzie - zależy komu pasuje, też.
W pępku - "dajekażdemunawetnajeżu".
W innych miejscach - proponuję zacząć terapię u specjalisty ;P
Industrial mi się podobają ^^' Fakt, znam kilka osób z tym czymś, które robiły sobie to samodzielnie i MI SIĘ NIE PODOBAJĄ (zaropiałe, brzydko wygojone, jakoś krzywo...), ale myślę, że w salonie byłoby mega (-drogo i... ładnie? ^^' )
A tatuaże... Zgroza
Różne inne modyfikacje ciała, typu gorset - naprawdę proponuję iść się leczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).