masz dobry gust to jeden z moich ulubionych(tak uber i wogole)
Choc wiekszosc z nich... bede tylko mogl popatrzec na ulicy lub poczytac o nich bo watpie zebym kiedys mial tyle kasy , choc sa tez tansze ale starsze a te najnowsze to nawet za 20 lat nie bedzie mnie nanie stac.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-01-27, 11:32
m@tarci, a skąd możesz wiedzieć? Może kiedyś się okaże, że miałeś wujka milionera, który umrze nagle nie zostawiając po sobie testamentu, a z racji tej, że Ty będziesz jego jedynym krewnym odziedziczysz po nim całą fortunę?
Może kiedyś się okaże, że miałeś wujka milionera, który umrze nagle nie zostawiając po sobie testamentu, a z racji tej, że Ty będziesz jego jedynym krewnym odziedziczysz po nim całą fortunę?
LoL to by bylo ale dam glowe ze jak zwykle siory wszystko zakasuja
godson90
Wysłany:
2008-01-27, 13:56
Shelby GT-500 to piękny samochód. Mimo upływu lat jest ponadczasowy.Ta maska,zderzak wsunięty w głąb ... piękne
dobra koniec ale i tak nie do konca
troche ich duzo ale samochody to moja pasja(nie tylko samochode ale...) i o bardzo wielu samochodach marze itp. itd.
z racji tego ze jestem miłośniczką starych samochodów wybrałam sobie trzy którymi bym nie pogardziła
pierwszy to cadillac de ville z 1959r ---> http://www.lonnatucker.co...edanDeVille.jpg
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).