Pewnego Kobita nie wróciła na noc do domu. Nazajutrz opowiedziała mężowi, że nocowała u przyjaciółki. Mąż zadzwonił do dziesięciu najlepszych przyjaciółek i żadna tego faktu nie potwierdziła. Natomiast, gdy mąż raz nie wrócił na noc do domu, również opowiedział żonie na drugi dzień, że nocował u przyjaciela. Gdy żona zadzwoniła do dziesięciu najlepszych przyjaciół męża, z zapytaniem czy mąż u nich spał, to ośmiu historię potwierdziło, a dwóch oświadczyło, że jeszcze jest.
dante, ta opowieść kojarzy mi się ze skeczem Pazury w Sopocie pt "Solidarność" gdzie przedstawiono właśnie różnicę między solidarnością damską i solidarnością męską
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Manewy USA - Rosja. Żołnierze obu armii spotykają się przed manewrami i nawiązują znajomości. Dochodzi do wymian różnych fantów. Misza chce amerykańską gumę do żucia, George chce w zamian kałasznikowa.
Misza: Przecież jutro manewry - nie mogę ci oddć karabinu!
George: Przecież to tylko manewry, i tak strzela się ślepakami. Weźmiesz jakiś kij, będziesz krzyczał "pa...pa...pa..." i wyjdzie na to samo.
Misza: Masz rację, zgoda.
W dniu manewrów biegnie Misza, żując gumę, z kijem w dłoniach, i strzela:
- Tratach... Tratach...
Patrzy, a z tyłu nadbiega Wania, pilot miga, w nowych jeansach, z rękami rozłożonymi jak skrzydłą, i krzyczy:
- BUM!.. BUM! - bomby przeciw piechocie. TRATATATACH - działka pokładowe!
Dołączył/a: 17 Sty 2009 Posty: 74 Miasto: z planety Ziemia
Wysłany:
2009-03-23, 17:47
Lekko sprośny, ale:
Przychodzi facet do apteki, zastanawia się z pół godziny i mówi do aptekarki:
- Poproszę prezerwatywy, tą malinową, truskawkową... i jeszcze tą bananową.
A wkurzona już aptekarka:
- Panie, będziesz pan dupczyć, czy kompot gotować?
Sześćdziesiąta rocznica ślubu, romantyczna kolacja, muzyka, świece...
W pewnym momencie dziadek łapie widelec i dźga nim żonę w kolano
-Heniu, co ty??? za co???
-Bo jak se przypomne, żeś ty cnoty nie miała....
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-03-24, 19:01
Mężczyzna przynosi swojej żonie do sypialni szklankę wody i tabletkę przeciw bólową. Żona odpowiada ze zdziwieniem: "Przecież mnie nic nie boli." Mąż na to: "Mam Cię!"
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-03-24, 19:46
Cytat
Mężczyzna przynosi swojej żonie do sypialni szklankę wody i tabletkę przeciw bólową. Żona odpowiada ze zdziwieniem: Przecież mnie nic nie boli. Mąż na to: Mam Cię!
dobre
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
Żona mówi do męża:
- Kochanie, muszę ci coś wyznać.
- Słucham.
- W młodości wystąpiłam w niemieckim filmie.
- Nie wiedziałem, kochanie, że znasz niemiecki!
- Kotku, to nie była duża rola. Po niemiecku było tylko: "Ja, ja, ja! Das ist fantastisch!"
Jadą samochodem informatyk, mechanik
i chemik. Nagle staje im auto i mechanik powiada:
-Coś z silnikiem!
Chemik na to:
-Paliwo jest złej jakości
Informatyk:
-Wsiądźmy i wysiądźmy może to coś da...
______________________________________________________ "...Fałszywi przyjaciele są i byli i zawsze będą żyli lecz nigdy w zgodzie ze mną..."
szametu [Usunięty]
Wysłany:
2009-11-13, 17:39
...
Ostatnio zmieniony przez szametu 2009-11-18, 18:25, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).