Geosik, maleństwo, wiem, że to było dobre Zawsze jest dobre
Przyznam, że nie czaję tego kawału Normal
Cytat
W samolocie lecą dwaj geje. Nagle jednemu z nich zachciało się teges...- No dawaj Wacek nikt nie zauważy..- Ale no co ty.. Tu jest pełno ludzi!! - Nikt nie zauważy, zobaczysz.. Udowodnie Ci.. Wstał i głośno zapytał: - Przepraszam, czy ma ktoś długopis?Nikt nawet nie drgnął. Totalna olewa. Tym przekonał partnera i dawaj! Jazda na całego. Samolot wylądował. Wychodzą geje i reszta pasażerów. Na końcu powoli wysuwa się starszy, obrzygany facet.Pochodzi do niego stewardessa: - Co się panu stało? Zrobiło się panu niedobrze? - Tak - przytaknął słabym głosikiem.- Nie mógł pan pójść do toalety? - Zaajęta była... - A nie mógł pan poprosić o torbę..? - Taa. Jeden poprosił o długopis to go wyruchali.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-21, 23:13
Sould, mam wrazenie, ze gdzies to juz czytalam.
edit
juz nawet wiem gdzie, na forum serwisu blogowego.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
n1lton [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-21, 23:46
kawal dla htszka....
Klientka przychodzi do warzywniaka i prosi sprzedawce o ogórka, a sprzedawca mówi w calosci czy plasterkach, a klientka na to "A co ty sobie myślisz ze ja mam pi*** na żetony"
@Htsz// kawał średnio śmieszny , wszelkie przekleństwa prosze gwiazdkować !
Shout_// masz racje . A czemu do htsz'a :> ??
Sould [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-22, 17:37
Yhm, zgadza się Geuś... na forum eblog.pl to jest... no ale uzałem, że warto to tutaj też dać
Cytat
Dwie prostytutki rozmawiają w windzie:
-o fu..., coś tu śmierdzi spermą
-o przepraszam bekło mi się
Student miał za 3 dni ważny egzamin i postanowił poświęcić ten czas na naukę. Gdy tylko usiadł do książek, odezwała się intuicja:
– Student, nie ucz się, jeszcze mnóstwo czasu na naukę, pójdziesz na imprezkę do akademika, odstresujesz się.
Student pomyślał, że intuicji trzeba słuchać i, niewiele się zastanawiając, ubrał się i poszedł do akademika zabalować. Na drugi dzień, mimo kaca, świadom tego, że egzamin się zbliża, ponownie rozłożył książki i zabrał się do nauki. Nie minęło pół minuty, gdy intuicja odezwała się ponownie:
– Student, no coś ty! Masz jeszcze dwa dni i oba chcesz na naukę zmarnować? Zbieraj się i leć do Ryśka z akademika na balety.
Student, po raz drugi, uległ swojej intuicji i poszedł się zabawić. Po przebudzeniu po południu nazajutrz, gdy tylko spojrzał w kierunku zakurzonych książek, odezwała się intuicja:
– Student, a właściwie czego ty się chcesz uczyć? Naprawdę uważasz, że wiesz tak mało? Myślę, że spokojnie dasz sobie jutro radę nie zaglądając do książek.
– Hmm... – mruknął student.
A intuicja dalej swoje:
– Student, pamiętasz tę Jolkę, co to była u Ryśka na imprezie?
– Pamiętam.
– I nie zauważyłeś, jak na ciebie patrzyła?
No i tyle wystarczyło studentowi, by po raz kolejny polecieć w rejony akademickie. Na drugi dzień, obudziwszy się rano obok Jolki z potężnym bólem głowy, pobiegł na egzamin. Oczywiście spóźnił się kilka minut, podbiegł do profesora, przeprosił, porwał szybko kartkę z pytaniami, usiadł, czyta i po chwili myśli:
– O k...
A intuicja:
– O ja pier...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Szeregowy wraca pijany z przepustki.
Przed koszarami mozno wytęża wzrok i zastanawia się, czy zliża się do niego pułkownik czy może jest ich kulku.
W końcu, nie mając chwili do stracenia, odzywa się niepewnie:
- czołem obywatelu pułkowniku !
A pułkownik mu odpowiada:
- Czołem kompania !
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
co robi blondynka z głową w kałuży ?
- słucha Bajora
Cytat
policjant byl w ksiegarni
i pyta sie kolesia o jakas ksiazke co ja trzymal
koles ze to o racjonalnym mysleniu
policjant pytaj czyli ?
koles: wytlumacze to panu
ma pan psa ?
pol; tak
no widzi pan no to znaczy ze lubi pan spacery, a skoro tak to i pewnie kobiety
a skoro tak
to nie jest pan raczej pedalem
pol: aaaa no to spoko tez biore ta ksiazke
idzie z ta ksiazka i spotyka swojego kolesia tez policjanta
tamten pyta: co tam masz ?
pol: ksiazke o racjonalnym mysleniu
tamten: he ?
pol: wytlumacze ci
masz psa ?
tamten: nie...
pol: to jestes pedałem !
Cytat
dwóch żuli siedzi na murku... jeden dokańczając windo porzeczkowe mówi:
- dobra to ja się zbieram bo mam jeszcze kolokwia do sprawdzenia
czarzasta [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-17, 18:19
ja miałam fajną historyjkę z żulkiem prawie jak dowcip robiliśmy sobie ze znajomymi grila więc kupiliśmy podpałkę w płynie podszedł do nas jakiś żulek i sie spytał czy moze się napić to mu daliśmy on na to: ile to kosztuje my: 2 złote (chyba coś koło tego jakieś niedrogie) żul: O to lepsze niż zmywacz do paznokci
taka Polska moi drodzy:D
Magiczne jezioro
Niemiec, Rusek i Anglik podróżują po świecie. Pewnego dnia trafiają nad magiczne jeziorko, które, jeżeli pobiegnie się pomostem, wskoczy od niego i powie jakieś słowo - zamieni się w tę rzecz.
Pierwszy biegnie rosjanin. wskakuje, krzyczy vodka i jezioro zamienie się w wódkę. Chwilę potem biegnie niemiec i krzyczy Bier i jezioro zamienia się w piwo. Jako ostatni biegne Anglik, biegnie biegnie, nagle potyka sie i wrzeszczy: O shit!
Wiek: 33 Dołączył/a: 26 Mar 2006 Posty: 55 Miasto: Nie wiadomo
Wysłany:
2006-04-30, 21:06
Dobry ten kawał z magicznym jeziorem !!
a jeszcze jest taki co ja znam.
Cytat
Pewnego razu spotkali się Królewna Śnieżka, Herkules i Kwazimodo. Postanowili, że pójdą sprawdzić do Magicznego lustra, czy nadal są Królewna Śnieżka- najpiękniejsza; Herkules- najsilniejszy; Kwazimodo- najbrzydszy. Pierwsza wchodzi Śnieżka. Po chwili wychodzi i krzyczy tak jestem najpiękniejsza. Następny wchodzi Herkules. Wychodzi i krzyczy Tak jestem najsilniejszy Ostatni wchodzi Kwazimodo. Po kilku minutach wychodzi smutny i mówi Ku**a, że też jakaś Kaczyńska mnie wyprzedziła
U Lekarza
Panie doktorze, co to może być? Trzeci dzień z rzędu nie chce mi się pracować.
- Pewnie środa - odpowiada lekarz.
Cytat
Polowanie
Dwóch myśliwych siedzi na skraju lasu. W pewnym momencie widzą nisko lecący klucz kaczek. Jeden z myśliwych składa siędo strzału, ale drugi powstrzymuje go:
-Nie strzelaj, zobacz jak nisko lecą. Gdy będa przelatywać nad nami, rzucimy w nie psem!
-Faktycznie, niezła myśl - ucieszył sie pierwszy.
Tymaczasem na pobliskim polu kukurydzy leży dwóch narkomanów. Widząc lecącego psa, jeden mówi leniwie do drugiego:
- Widzisz, a mówiłeś, że po kukurydzy nie ma fazy...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).